Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

"Sharks" vairs nav kur atkāpties

"Sharks" vairs nav kur atkāpties
Sanhosē "Sharks" hokejisti. Foto: AP

Šonakt plkst. 2.30 pēc Latvijas laika Nacionālās hokeja līgas (NHL) play-off izcīņas Rietumu konferences pusfināla trešo spēli aizvadīs Sanda Ozoliņa pārstāvētais klubs Sanhosē "Sharks", kas izbraukumā tiksies ar Dalasas "Stars".

Rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām šobrīd ir 2:0 "Stars" labā un skaidrs, ka "Sharks" spēlētājiem atkāpšanās ceļa vairāk nav. "Stars" uzvarēja sērijas pirmās divas spēles, turklāt izbraukumā – 3:2 un 5:2. Vai "Sharks" spēs atkārtot ko līdzīgu un uzvarēs abus mačus Dalasā, lai atjaunotu intrigu šajā pārī? Šis jautājums interesē daudzus.

"Izslēgšanas spēļu turnīrā mačiem savā laukumā vienmēr ir ļoti liela nozīme. Tas varbūt izklausīsies smieklīgi, bet gaidāmā spēlē mums būs grūtākā, kādu līdz šim esam aizvadījuši. Tā ir spēļu sērija, kur notikumi var pārvērsties vienā acumirklī," izteicās Dalasas "Stars" uzbrucējs Breds Ričardss.

"Stars" jau pirmajā play-off izcīņas kārtā pierādīja, ka labi spēlē izbraukumā, jo uzvarēja abās spēles Anaheimā pret nu jau bijušajiem Stenlija kausa īpašniekiem "Ducks". Tomēr "Stars" zaudēja nākamo spēli savā laukumā, kas bija septītais zaudējums pēdējos astoņos play-off izcīņas mačos savā arēnā.

Pret "Sharks" Dalasa savā laukumā nemaz tik labi nespēlē – zaudēts trijās no pēdējām četrām spēlēm. Savukārt "Sharks" komanda regulārās sezonas laikā izbraukumā spēlēja visnotaļ pārliecinoši, jo no 41 spēles uzvarēts tika 27 mačos.

"Mēs joprojām ticam. Un tas šobrīd ir pats svarīgākais. Šosezon jau neskaitāmas reizes esam izsisti no līdzsvara, tomēr katru reizi tikām no tās bedres laukā. Skaitļi runā paši par sevi – regulārajā sezonā bijām labākā komanda izbraukumā. Pienācis laiks to pierādīt arī praksē," stāstīja "Sharks" galvenais treneris Rons Vilsons.

Pateicoties "Sharks" neveiksmēm pirmajās divās sērijas spēlēs pret "Stars", pastāv liela varbūtība, ka šonakt laukumā dosies arī Sandis Ozoliņš. Ja vien Vilsons būs nolēmis tādā veidā uzlabot kluba sniegumu.

ekspertu viedoklis:
"Stars" uzvara 2.20
"Sharks" uzvara 2.60

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2008-04-29 16:50, pirms 16 gadiem
Jauzvar!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-29 16:52, pirms 16 gadiem
Ja vien Vilsons būs nolēmis tādā veidā uzlabot kluba sniegumu. Tas ir labs teikums mēs visi ceram, ka nolems uzlobot spēli
, 2008-04-29 16:52, pirms 16 gadiem
.....Pateicoties "Sharks" neveiksmēm pirmajās divās sērijas spēlēs pret "Stars", pastāv liela varbūtība, ka šonakt laukumā dosies arī Sandis Ozoliņš. Ja vien Vilsons būs nolēmis tādā veidā uzlabot kluba sniegumu.....

Peec shitaa var saprast ka Ozolinju tur rezervee, lai laiztu laukumaa tikai kriizes briizos.....tjipa kaa pastiprinaajumu vai peedeejo ceriibu!
..
, 2008-04-29 17:12, pirms 16 gadiem
BookiesNightmare rakstīja: .....Pateicoties "Sharks" neveiksmēm pirmajās divās sērijas spēlēs pret "Stars", pastāv liela varbūtība, ka šonakt laukumā dosies arī Sandis Ozoliņš. Ja vien Vilsons būs nolēmis tādā veidā uzlabot kluba sniegumu.....

Peec shitaa var saprast ka Ozolinju tur rezervee, lai laiztu laukumaa tikai kriizes briizos.....tjipa kaa pastiprinaajumu vai peedeejo ceriibu!
..

viņš jau pats (Sandis) tā teica intervijā, starpcitu.
, 2008-04-29 17:20, pirms 16 gadiem
Tā vajadzētu būt, jo Ozoliņš bieži vien ļoti būtiski iespaido spēles rezultātu gan pieļaujot izšķirošas kļūdas, gan uztaisot lielisku vārtus guvumus savai komandai. Pie šādas kritiskas situācijas ir vērts riskēt un kaut ko strauji mainīt, nekā ļaut visam savu gaitu.
, 2008-04-29 18:00, pirms 16 gadiem
Atkaapties tieshaam nav kur, tagad "Sharks" atkal varees paraadiit, cik lieliski vinji prot speeleet izbraukumaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-29 20:03, pirms 16 gadiem
ceram ceram
, 2008-04-29 20:04, pirms 16 gadiem
Principā ir 2 varianti.
Vi nu Vilsons izdomā riskēt un iet uz visu banku laižot laukumā Ozo un par aizsardzību aizmirstot (tb ar domu nomētāt pretinieku) vai arī viņš izdomā "savilkt" aizsardzību.
Abi scenāriji ir vienlīdz ticami, jo:
- Pirmajā variantā tiktu uzlabots uzbrukums, kas sērijā pret Dalsasu ir pamatīgi sastrugeļojies un 2 goli vidēji spēlē ir pamaz...
- Otrajā variantā tiktu uzlabota aizsardzība, kas arī nedaudz lažojas 3 un 5 goli attiecīgi pirmajās divās spēlēs arī neliecina neko labu. It sevišķi ja runa ir par vienu no labākajām aizsardzībām līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-29 23:34, pirms 16 gadiem
Vai Sandis ir piekritis spēlēt izlasē, ja brauc mūsējiem palīgā, tad manis pēc, lai Sharks zaudē, tāpat Sandi nenovērtē - su-kas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-30 06:59, pirms 16 gadiem
Nu nespeleeja un Sharks papildlaikaa 1:2 zaudeeja, taa kaa 1solis no bezdibenjalaidiis peedeejaa speelee tipa "slepenais ierocis".
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
1

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com
6

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.