Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Pelšs gūst uzvaras vārtus

Aizvadītajā naktī Rietumu Hokeja līgas (WHL) play-off pirmās kārtas trešajā spēlē uzvaru izcīnīja Kristiāna Pelša pārstāvētā Edmontonas ''Oil Kings'', kas izbraukumā ar 6:3 pārspēja Kūtenejas ''Ice''. Uzvaras vārtus šajā mačā guva tieši latviešu uzbrucējs, kurš pēcāk arī tika atzīts par mača labāko spēlētāju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs
, 2012-03-29 20:08, pirms 12 gadiem
Tik skaisti vārti! Malacis
VEIKSMI!
, 2012-03-29 22:02, pirms 12 gadiem
Ei nost, Pelsim ir iekšā ātrums, niknums, tehnika. Tiešām nākotnes cerība kopā ar Girgiju
, 2012-03-30 13:06, pirms 12 gadiem
Prieks skatīties kā LV jaunie attīstījušies spēlējot Amerikā.
Kanādas hokeja izlase. Foto: SIPA/Scanpix
12

Četrās ceturtdaļfināla cīņās noskaidrosies PČ2024 pusfinālisti

Šodien plkst. 17:20 un 21:20 četros ceturtdaļfināla dueļos noskaidrosies 2024. gada pasaules čempionāta hokejā pusfinālisti. Kā pirmie laukumā dosies Kanādas un Slovākijas, kā arī Šveices un Vācijas izlases, bet vakara spēlēs Zviedrija cīnīsies pret Somiju, kamēr ASV pret Čehiju.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix
2

Bļugera un Šilova treneris Riks Tokets atzīts par NHL sezonas labāko treneri

Balsojumā par 2023./2024. gada sezonas labāko treneri atzīts Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētas Vankūveras ''Canucks'' galvenais treneris Riks Tokets, kurš savā pirmajā sezonā ar to aizspēlējās līdz Stenlija kausa otrajai kārtai.
Olivers Ekmanss Larsons un Aleksis Lafrenjē. Foto. AFP. Scanpix
3

"Panthers" sēriju pret Prezidenta trofejas ieguvēju "Rangers" sāk ar sauso uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā pirmo uzvaru izcīnījusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv arī latvietis Uvis Balinskis. "Panthers" izbraukumā ar 3:0 pārspēja labāko regulārā turnīra komandu Ņujorkas "Rangers".