Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Nazarovs zaudē HASC galvenā trenera amatu

Nazarovs zaudē HASC galvenā trenera amatu
Vjačeslavs Nazarovs
Foto: Romualds Vambuts

Laikā, kad Latvijas čempionāta hokejā kalendārā ir neliela pauze, par izmaiņām treneru sastāvā lēmis Jūrmalas HASC klubs, kurš šķīries no kluba līdzšinējā galvenā trenera Vjačeslava Nazarova. Turpmāk komandas galvenā trenera pienākumus pildīs Valērijs Kuļibaba, liecina Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Sezonas pirmā puse Jūrmalas HASC vienībai nav izvērtusies pārlieku veiksmīga - 19 aizvadītajās spēlēs tā izcīnījusi vienīgi četrus punktus, arī HASC un "Ogre/Sāga 97" principiālajos dueļos divas reizes no trim pārāki bijuši ogrēnieši.

38 gadus vecais Kuļibaba kopš pagājušās sezonas vidus bija MHL B līgas kluba Kišiņevas "Platina" galvenais treneris, iepriekš vairākus gadus trenējis arī Liepājas "Metalurga" otro sastāvu. Atgādināsim, ka pašlaik "Platina" klubs ir bankrotējis, tā rindās sezonu uzsāka arī divi Latvijas U-20 izlases uzbrucēji - Edgars Homjakovs un Romāns Ņekļudovs.

Jaunā trenera vadībā komanda jau paspēja aizvadīt pēdējo pirmsvētku treniņu 21. decembrī, taču Kuļibabas pirmā spēlē jaunajā amatā norisināsies jau 7. janvārī, kad Jūrmalas HASC savā laukumā uzņems HK Liepājas hokejistus.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-28 11:46, pirms 9 gadiem
pašlaik Platina nekur nespēlē un ir bankrots, līdz ar to arī Homjakovs un Nekļudovs ir pieejami HASC...
, 2014-12-28 11:54, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: pašlaik Platina nekur nespēlē un ir bankrots, līdz ar to arī Homjakovs un Nekļudovs ir pieejami HASC...
Gribētos jau domāt, ka šie divi drīzāk atgriezīsies Liepājā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-28 14:16, pirms 9 gadiem
AlexUSA rakstīja: Savulaik Nazarovs bija viens no DR aizsardzíbas pamatspélétájiem - mazs augumá, bet nepiekápígs. Novélu vinjam bút tikpat nepiekápígam hokeja treneru tirgú! Un veiksmi!
Ja nekļūdos, viņš pat bija kapteinis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-12-28 18:16, pirms 9 gadiem
Gan Nazarovs,gan Kulibaba ir labi treneri.Tikai viens no vecas gvardes ar konservativo hokeju,bet otrs no jaunas paaudzes ar musdienas pieeju hokejam.Sliktak par viniem ir HASC saimnieki.Viniem jau nav tads sastavs lai cinitos par augstiem merkiem,un Nazarovs ka pieredzejusais treneris tur vareja mierigi stradat un audzinat jaunos hokejistus.Tas ka Kulibaba kluva par HASC galveno treneri protams priece,lai vinam viss izdodas.Tapat lai viss izdodas visiem sporta faniem Jaunaja 2015 gada!
Prāgas arēna. Foto: EPA/Scanpix
21

Hokeja svētki ir klāt! Prāgā un Ostravā startēs 2024. gada pasaules čempionāts

Šovakar ar četrām spēlēm Prāgā un Ostravā startēs 2024. gada pasaules čempionāts hokejā.
Elvis Merzļikins. Foto: LHF
2

IIHF pirmajā spēka rangā atstāj Latviju ārpus ceturtdaļfināla

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) publicējusi ikgadējā spēka ranga pirmo versiju. Tajā Latvijas hokeja izlase ierindota devītajā pozīcijā.
Foto: ANDRE RINGUETTE/IIHF
5

Prognozes: trīs izteiktas favorītes un Latvija uz 1/4 fināla sliekšņa

Šodien sākas pasaules čempionāts hokejā elites divīzijā, un šoreiz novērojama interesanta situācija, ka pirms turnīra trīs izlases - Kanāda, Zviedrija un ASV - bukmeikeru vērtējumā ir ar pilnīgi vienādām izredzēm uz triumfu šajā turnīrā. Situāciju skaidroja "Pafbet" bukmeikers Toms Bergmanis.