Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Vasiļjeva "Pinguine" uzsāk gatavošanos sezonai

Vasiļjeva "Pinguine" uzsāk gatavošanos sezonai
Herberts Vasiļjevs (centrā) ar komandas biedriem
Foto: www.mothes.info

Latvijas izlases hokejista Herberta Vasiļjeva pārstāvētais Vācijas augstākās līgas (DEL) klubs Krēfeldes "Pinguine" šodien uzsāka gatavošanos sezonai, aizvadot pirmo nopietno treniņu uz ledus.

Jaunā galvenā trenera Martina Jiraneka vadībā hokejisti no rīta pulcējās "KönigPALAST" arēnā. Treniņā nepiedalījās trīs spēlētāji - Sergejs Paiers, Ričards Pavļikovskis un Alans Rurks. 90 minūšu ilgajā treniņa atklātajā daļā hokejisti veica gan slidošanas vingrinājumus, gan izpildīja dažādus norādījumus ar ripu, bet rīt un parīt paredzētas vēl divas treniņsesijas. Šodien arēnā vērot komandu bija ieradušies apmēram 100 līdzjutēju.

6. augustā komandai sāksies treniņnometne Fusenē, kad tiks aizvadītas trīs pārbaudes spēles pret Frankfurtes un Augsburgas vienībām.

Jaunajā sezonā augstākajā līgā startēs 15 komandas iepriekšējo 16 vietā, jo no dalības atteicās 2. līgas uzvarētāja "SC Bietigheim Steelers", kura nespēja izpildīt prasības arēnas sagatavošanā. Tāpat arī nenotiks Vācijas kausa izcīņa. 3. septembrī sezonu atklās Manheimas "Adler" un Ninbergas "Ice Tigers" vienību mačs, bet Krēfeldei pirmā spēle paredzēta 4. septembrī viesos pret Arvīda Reķa pārstāvēto Volfsburgas "Grizzly Adams".

Izmantotie resursi:
krefeld-pinguine.de
del.org


, 2009-07-27 20:40, pirms 15 gadiem
Veiksmi Herbi!!!
, 2009-07-27 20:57, pirms 15 gadiem
pilnu maisu ar ripaam!!!
, 2009-07-27 21:06, pirms 15 gadiem
Palika tikai Herbis un Reķis nopietni speletāji kuri var papildināt DINAMO (iznemot NHL)
, 2009-07-27 21:47, pirms 15 gadiem
pins19 rakstīja: Palika tikai Herbis un Reķis nopietni speletāji kuri var papildināt DINAMO (iznemot NHL)
Nevaig visu izlasi savākt vienā komandā tas ir tilzi..
, 2009-07-27 22:33, pirms 15 gadiem
aNnounced rakstīja: Nevaig visu izlasi savākt vienā komandā tas ir tilzi..
Herbi jau vajadzēja Dinamo,buutu laba vārtu un piespēļu mašina
, 2009-07-27 22:40, pirms 15 gadiem
Reinis00 rakstīja: Herbi jau vajadzēja Dinamo,buutu laba vārtu un piespēļu mašina
Kaut kur vareetu tev arii piekrist,bet tomeer-taisniiba ir tiem kas uzskat ka nevajag izlasi vienaa klubaa koncentreet. Domaaju Herbim Vaacija ies tikai pa labu-liimenis nav zems!
, 2009-07-27 23:13, pirms 15 gadiem
Vispār Dinamo var iekārtot mūsējos arī tālāk KHL!
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Foto: IIHF
44

15 gadus vecais Mūrnieks labo rekordu, Latvijas U18 pārspēj slovākus

Šodien uzvaru pasaules čempionāta otrajā spēlē izcīnīja Latvijas U18 hokeja izlase, kas Somijas pilsētā Espo ar 5:3 pieveica Slovākiju un spēra soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Ar vārtiem izcēlās arī 15 gadus vecais Olivers Mūrnieks.
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.