Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Arvis Cimermanis

Macijevskis un Tribuncovs rezultatīvi play-off spēlēs

Macijevskis un Tribuncovs rezultatīvi play-off spēlēs
Aleksandrs Macijevskis
Foto: oik.dk

Šodien Dānijas hokeja līgas play-off spēlē ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Aleksandrs Macijevskis, palīdzot Vojensas ''SønderjyskE'' komandai ar rezultātu 4:1 pārspēt Frederikshavnas ''White Hawks'' hokejistus.

Dānijas hokeja čempionāta play-off pusfināla sērijas trešajā spēlē uzvaru izcīnīja Aleksandra Macijevska Vojensas ''SønderjyskE'', kas savā laukumā ar rezultātu 4:1 pārspēja Frederikshavnas ''White Hawks'' hokejistus. Macijevskis šajā mačā izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Sērijā līdz četrām uzvarām Vojensas klubs izvirzījies vadībā ar 3:0. Nākamo spēli komandas aizvadīs pirmdien 29. martā Frederikshavnā.

Čehijas 1. līgas finālsērijā pirmo uzvaru izcīnīja Atvara Tribuncova Homutovas ''KLH'', kas savā laukumā papildlaikā ar rezultātu 4:3 pārspēja ''HC Slovan'' hokejistus. Tribuncova kontā šajā mačā rezultatīva piespēle un pozitīvs lietderības koeficents +2. Pēc šīs spēles vadību sērijā saglabā ''HC Slovan'' hokejisti - 2:1.

Vakar spēlē par palikšanu Vācijas 2. Bundeslīgā uzvaru izcīnīja Edgars Lūsiņš un Brēmerhāfenes ''Fischtown Pinguins'', kas savā laukumā ar rezultātu 3:1 pieveica Freiburgas ''Wolfe'' hokejistus. Lūsiņš savas komandas vārtus sargāja visa mačā garumā. Pēc šīs uzvaras Brēmerhāfenes hokejisti nodrošināja palikšanu šajā līgā arī nākamsezon, jo visā sērijā bija pārāki ar 4:1.

Izmantotie resursi:
hokej.cz
al-bankligaen.dk
esbg.de


, 2010-03-27 23:40, pirms 14 gadiem
Uz NHL!
, 2010-03-28 00:06, pirms 14 gadiem
burbulīte rakstīja: Uz NHL!
, 2010-03-28 00:13, pirms 14 gadiem
ceru ka rezultatiivs Daanijaa = rezultatiivs chempii... atiecas arii uz Vasiljevu
, 2010-03-28 10:30, pirms 14 gadiem
skasap rakstīja: ceru ka rezultatiivs Daanijaa = rezultatiivs chempii... atiecas arii uz Vasiljevu
Kad tad Vasilevs nav bijis rezultativs?
, 2010-03-28 15:17, pirms 14 gadiem
nu vankuveraa mazliet vairaak prasiijaas no vinja kko...
, 2010-03-28 15:18, pirms 14 gadiem
vēl salīdzinoši nesen Macijevskis ar Tribuncovu izlasē spēlēja, pie tam, nemaz ne tik slikti. Bet tagad jau ir galīgi aizmirsti. Drīz tāpat arī būs ar Ņiživiju.
Elvis Merzļikins, Oskars Cibuļskis un divu vārtu autors Fabians Seterlunds. Foto: IIHF
148

Vītols debitē, Latvija pēc atspēlēšanās 26 sekundēs sabrūk pret Zviedriju

Otro neveiksmi pēc kārtas pasaules čempionātā piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas ar 2:7 atzina Zviedrijas hokejistu pārākumu. Vēl otrās trešdaļas sākumā latviešiem izdevās atspēlēt divus vārtus un panākt neizšķirtu, bet tās vidū pusminūtes laikā zviedri ieguva jau trīs vārtu pārsvaru, nokārtojot uzvaru.
Mirklis no Vācijas un Polijas valstsvienību spēles. Foto: Darko Vojinovic/AP/Scanpix
3

Vācija nolauž pagurušos poļus un Ostravā pakāpjas uz otro vietu

Pirmajā savstarpējā spēlē kopš 1992. gada Vācijas hokeja valstsvienība ar 4:2 pārspēja Poliju, pakāpjoties uz otro aili.
Kanādiešu un somu asumi. Foto: Martin Divíšek/EPA/Scanpix
4

Somi iesāk spēcīgi, bet Kanāda rod veidus, kā turpināt uzvaru virkni

Piekto uzvaru tikpat spēlēs pasaules hokeja meistarsacīkstēs izcīnīja Kanādas valstsvienība, Prāgā atspēlējoties no 0:2 un ar 5:3 pārspējot Somijas komandu.