Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Dany#15

Anekdotes par hokeju

Anekdotes par hokeju


, 2012-09-26 16:32, pirms 12 gadiem
Nesaprotu kāds prieks visu pavērst uz slikto pusi un ņirgt par to cik slikti hokejā esam? Neb'ūt mums hokejā tik slikti neiet. Esam stabila elites divīzijas valsts, kas vairāk kārt ir spēlējusi OS. Nav mums citu komandas sporta veidu, kur mēs varētu sasniegt to, ko esam sasnieguši hokejā. Hokejs ir mūsu sporta veids, nekas cits mums nav. Tas ir tas pats, kas citiem stāstīt anekdotes par to ''cik mans bērns ir neglīts...''
, 2012-09-26 16:57, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Nesaprotu kāds prieks visu pavērst uz slikto pusi un ņirgt par to cik slikti hokejā esam? Neb'ūt mums hokejā tik slikti neiet. Esam stabila elites divīzijas valsts, kas vairāk kārt ir spēlējusi OS. Nav mums citu komandas sporta veidu, kur mēs varētu sasniegt to, ko esam sasnieguši hokejā. Hokejs ir mūsu sporta veids, nekas cits mums nav. Tas ir tas pats, kas citiem stāstīt anekdotes par to ''cik mans bērns ir neglīts...''
Noslauki asaras bērniņ un pielieto google, lai vari atrast, kas ir humora izjūta. Ja dzīvē visus jokus uztversi tik saasināti, tad būs grūti.
, 2012-09-26 18:11, pirms 12 gadiem
eduards fināls rakstīja: Noslauki asaras bērniņ un pielieto google, lai vari atrast, kas ir humora izjūta. Ja dzīvē visus jokus uztversi tik saasināti, tad būs grūti.
Kādā sakarā cilvēkus kurus nepazīsti vari saukt par bērniņiem?
Humora izjūta man ir laba, varbūt vienīgi pārāk saasināti uztveru jokus par latviešu ''nespēju''.
, 2012-09-26 18:22, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Kādā sakarā cilvēkus kurus nepazīsti vari saukt par bērniņiem?
Humora izjūta man ir laba, varbūt vienīgi pārāk saasināti uztveru jokus par latviešu ''nespēju''.
Neņem ļaunā, izdarīju secinājumus pēc Tevis rakstītā! Ja esi nopietnā vecumā, tad man nav saprotams kā vari teikt, ka mums bez hokeja nekā cita nav. Vai arī ar vārdu "mums'' biji domājis Tevi un Tavu kaimiņu?
, 2012-09-26 18:39, pirms 12 gadiem
Varbūt kādu pozitīvāku anekdoti?

Rīgas Dinamo izcīna Gagarina kausu!

Ha ha ha ha ha ha ha hāāāāā!

Nosauc piecus lieliskus Dinamo uzbrucējus!

- Trīs Karsumi un divi Indraši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-26 19:37, pirms 12 gadiem
labaka andgdote ir ka ivanans iemetis hetriku
, 2012-09-27 08:53, pirms 12 gadiem
mvp222 rakstīja: labaka andgdote ir ka ivanans iemetis hetriku
vēl labāka ,Galviņš -kapteinis.
, 2012-09-27 14:04, pirms 12 gadiem
Anekdote: KHL
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
1

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com
4

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.
Antons Macijevskis. Foto: IIHF
7

Latvijas U18 hokejisti pasaules čempionātu turpinās pret slovākiem

Šodien Somijā notiekošo pasaules čempionātu turpinās Latvijas U18 hokeja izlase, kas pulksten 14:00 spēkosies pret vienaudžiem no Slovākijas. Abas komandas turnīru sāka ar neveiksmēm.