Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Valmieras HK

Valmierieši pārliecinoši uzvar "Prizma/Pārdaugava" komandu

Otro mājas spēli pēc kārtas aizvadīja "Valmieras" HK hokejisti, kuri uzņēma "Prizma/Pārdaugava" komandu. Mājinieki izcīnīja pirmo sauso uzvaru sezonā ar rezultātu 6:0. Vārtus Valmieras komandas labā guva: Lauris Žagariņš, Reinis Cimdiņš, Dāvis Zunde, Toms Sproģis, Mikus Ozols un Kristaps Bīnerts.


, 2015-01-27 22:50, pirms 9 gadiem
Gailis ir brīnums nevis treneris. Jābrīnās par saimniekiem, kas tādu tur.
Džeikobs Truba. Foto: AP/Scanpix
1

"Rangers" kapteinis Truba par lidojošo elkoni saņem tikai naudas sodu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments paziņojis, ka Ņujorkas "Rangers" kapteinim Džeikobam Trubam piespriests piecu tūkstošu dolāru naudas sods par mēģinājumu satraumēt pretinieku. Tas ir maksimālais naudas sods, ko var piespriest NHL spēlētājam.
Trīs vārtu autors Džeisons Robertsons. Foto. AP. Scanpix
12

Robertsonam hat-trick, "Stars" pārņem vadību sērijā pret "Oilers"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta trešā Stenlija kausa pusfināla spēle starp Edmontonas "Oilers" un Dalasas "Stars". Sērijas trešajā spēlē "Stars" izdevās atspēlēties no 0-2 un tikt pie uzvaras ar 5:3. Trīs vārtus uzvarā guva komandas līderis Džeisons Robertsons. Sērijā ar 2-1 vadībā šobrīd ir "Stars".
Mareks Mitens. Foto: Rytiri Kladno HC
3

Latviešu vārtsargs Mitens kļuvis par Slovākijas finālistes pirmo numuru

Slovākijas otrais spēcīgākais hokeja klubs "Spišská Nová Ves" starpsezonā pilnībā nomainījis vārtsargu līniju un par komandas jauno pamatvārtsargu izvēlējies 26 gadus veco ventspilnieku Mareku Mitenu.