Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Abrags

Latvieši kaujas Baltkrievijā

Latvieši kaujas Baltkrievijā
Mārtiņš Cipulis

Šodien Baltkrievijas Ekstralīgā norisnājās kārtējās spēles. Tajās, tiesa gan, dažādām sekmēm, piedalījās arī abas latviešu pārstāvētās komandas.

Gomeļas hokeja klubs ar Naumovu vārtos savās mājās uzņēma Vitebskas klubu. Diemžēl mūsu hokejisti šoreiz nebija glābēji un Gomeļas klubs piedzīvoja zaudējumu ar 0:4. Līdz ar šo zaudējumu Gomeļas klubs praktiski zaudēja pēdejās cerības kvalificēties Baltkrievijas čempionāta "play-off" spēlēm, un, jācer, Gomeļas klubs beidzot būs ar mieru palaist Lauri Dārziņu uz Zviedriju, kur par mūsu hokejistu tiek izrādīta interese.

Daudz interesantāka izrādījās otra spēle, kurā Žlobinas "Metallurg" savā laukumā uzņēma Novopolockas "Himik-SKA". Karstākie notikumi laukumā risinājās mača 32. minūtē, kad pēc kautiņa laukumā tika nozīmēti pavisam 11 (!) noraidījumi. Šajā reizē pa 2+2 soda minūtēm saņēma arī abu komandu vārtsargi Masaļskis un Hamerlinks. 2+2 sods arī uzbrucējam Mārtiņam Cipulim. Spēle noslēdzās ar Žlobinas kluba uzvaru 5:4.

Širokovs izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, Miķelim Rēdliham divas piespēles, bet Cipulim viena rezultatīva piespēle.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-25 00:21, pirms 16 gadiem
nez baltie krievi video arii paziist, bet nu kaa vienmeer rezultatiivi.. peec ilgaa klusuma mirkla (3 speeles) esportaa atkal uzpeld baltkrievu hokejs, ALELUJA......
, 2008-01-25 00:23, pirms 16 gadiem
video!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-25 11:48, pirms 16 gadiem
essia.
gribi par balkrievu hokeju palasīt, nopērc šīsnedēļas SA!
, 2008-01-25 12:44, pirms 16 gadiem
gustavs

Kapēc SA? Vai tad Latvijas nacionālais sporta portāls nevar atspoguļot kaimiņvalsts čempi, kurā spēlē 5 izlases veči
, 2008-01-25 13:03, pirms 16 gadiem
gustavs,

SA un eSports ir 2 DAŽĀDAS lietas - nedēļas žurnālā vairāk ir intervijas un apskati, kamēr interneta portālam ir pirmkārt ir jāsniedz operatīvā informācija.
, 2008-01-25 13:06, pirms 16 gadiem
gustav,
ja vēl nezini tad eksistē arī hockey.by, bet ja probleemas ar krievu val, tad nav mana probleema....
, 2008-01-25 13:59, pirms 16 gadiem
Širokovs izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, Miķelim Rēdliham divas piespēles, bet Cipulim viena rezultatīva piespēle.


kluuda - Cipulim vaarti un piespeele, bet Shirokovam 2 piespeeles
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
3

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Kārsons Vetčs. Foto: IIHF

Arī Kanādas hokejisti sāk U18 čempionātu ar rezultatīvu uzvaru

Pasaules U18 hokeja čempionāta pirmā diena noslēdzās ar Kanādas uzvaru ar 6:3 pār Zviedrijas jaunajiem hokejistiem.