Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: armandsrulz

Kāpēc Rīgas Dinamo neiemūžina spēlētāju numurus??? Cienījamā Dinamo valde lūdzu padomājiet!!!

Kāpēc Rīgas Dinamo neiemūžina spēlētāju numurus? Vai, tad Helmuts Balderis,Aleksejs Froļikovs, Aleksandrs Ķerčs u.c. Nav pietiekami darījuši, Dinamo labā, lai viņu numurus iemūžinātu pie arēnas Rīga griestiem, viņi ir lējuši sviedrus un asinis par Dinamo, katra paaudze ir bijusi sava zvaigzne. Viņi ir būvējuši hokeja pamatus Latvijā, piemēram, kurš gan nav dzirdējis par Latvijas hokeja leģendu Helmutu Bladeri un viņa sasniegumiem un hokeja spēli.

Vai, tad vecās Rīgas Dinamo zvaigznes nav pelnījuši, atzinību, cieņu par saviem paveiktiem darbiem. Tas būtu jauks žests no Jaunās Dinamo Rīga komandas puses ka tā atceras, tās vecos spēlētājus kuri bija atdevuši daudz emociju, sviedru un asiņu aizstāvot Dinamo rindas. Katram jaunam Hokejistam bērnība ir bijis savs elks, kas to ir ietekmējis, piemēram, Balderis skatoties uz viņa spēli ir iedvesmojušies daudzi jaunie hokejisti kuri bērnībā ir vēlējušies līdzināties un kļut labākiem kā viņu elki.

Spilgts, piemērs, nākotnei, kad Sandis Ozoliņš beigs savu karjeru, tad no Dinamo puses būtu, skaists žests iemūžināt viņa 8 numuru pie arēna Rīga sienas, tā būtu ideāli izrādīta cieņa Latvijas un pasaules mēroga zvaigznei karjeras beigšanā

Tas ir mans ierosināju Dinamo faniem, lai viņi vēršas pie Dinamo valdes ar lūgumu ar šo ideju, ja jau KHL cenšas līdzināties NHL, tas ir viens mazs solis,bet skaists solis atcerēties vecos spēlētājus ko NHL jau piekopj daudzus, daudzus gadus


, 2013-07-23 01:33, pirms 11 gadiem
"Vai, tad vecās Rīgas Dinamo zvaigznes nav pelnījuši, atzinību, cieņu par saviem paveiktiem darbiem."

Protams ka nē.
, 2013-07-23 07:15, pirms 11 gadiem
1. Kāpēc arēnā jāliek krekli ar spēlētāju numuriem kuri nekad nav spēlējuši gāzes Dinamo?
2. Vecais čekistu Dinamo ir nomiris tāpat kā Sporta pils, tajā vietā varat uzcelt pieminekli ja jau gribas izrādīt cieņu hokejistiem, nevis tikai kreklus pie griestiem karināt.
3. Arēna man asociējas ar izlasi un tur ir izlases krekli, nav ko jaukt ar klubu krekliem, kuram arēna nepieder.
, 2013-07-23 07:28, pirms 11 gadiem
Lai RD iegādājas/uzceļ savu ledus arēnu,tad varēs tur darīt visu ko tik vien vēlas.
, 2013-07-23 08:12, pirms 11 gadiem
Putina #7 Dinamo nav nekāda sakara ar TO Dinamo. To ir uzsvēris arī pats sv. Juris. Vienīgi Krievijā nezin kāpēc uzskata, ka pašreizējais ir agrākā mantinieks
, 2013-07-23 08:25, pirms 11 gadiem
Atgaadina slaveno tiesas leemumu par Riigas Kinostudiju. Liidziigs nosaukums nedod tiesiibas piesavinaaties pavisam citas organizaacijas autortiesiibas, zvaigznes un slavu. Faktiski, ja vinji piekaartu, teiksim, Kercha kreklu, Sasham vajadzeetu tiesaaties. Ozo un GG, protams, ir cits staasts.
, 2013-07-23 08:54, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Atgaadina slaveno tiesas leemumu par Riigas Kinostudiju. Liidziigs nosaukums nedod tiesiibas piesavinaaties pavisam citas organizaacijas autortiesiibas, zvaigznes un slavu. Faktiski, ja vinji piekaartu, teiksim, Kercha kreklu, Sasham vajadzeetu tiesaaties. Ozo un GG, protams, ir cits staasts.
Dīvaini būtu ja kāds tiesātos par cieņas izrādīšanu, bet fakts, šis RD nekādā veidā vecā RD mantinieks.
, 2013-07-23 09:18, pirms 11 gadiem
Varu piekrist Namejam 9999,ka derētu klubam sava sporta pils un tad arī varētu atcerēties vēsturi.Ir ,nav mantinieks,tās ir muļķīgas runas.Rīgas Dinamo ir brends,kura vēsture sākās padomju hokeja pirmsākumos,pēc pārtraukuma turpinājās sešdesmito gadu beigās,līdz PSRS sabrukšanai.Šīsdienas Dinamo spēlē Krievijas čempionātā tāpat kā padomju laika Dinamo,kāpēc lai viņi nevarētu būt mantinieki,it sevišķi ja pie stūres ir cilvēki no vienas un tās pašas "cūku kūts"un atļauju šim projektam devis galvenais kāgebešņiks Putins.Tīrākie mantinieki.Vai VEF ir mantinieks PSRS laika VEF am?Melnos kreklus kā zīmolu izmanto.Lūk Daugavpils Daugava futbolā gan Rīgai nozagusi zīmolu.Kas attiecās uz spēlētāju godināšanu, tieši kā Rīgas Dinamo spēlētāji,tad Balderis,Ozoliņš un Irbe būtu tie,kuriem šis gods pienāktos pirmām kārtam.
, 2013-07-23 09:19, pirms 11 gadiem
Ko jūs te pinat iekšā politiku!? Čekistu,ne čekistu,krievu gāzes komandas!Gan tajā,gan esošajā komandā spēlēja cilvēki kuriem jutām līdz,kurus atbalstījām un kuri spēlēja priekš mums,tāpēc nav ko te dalīt,hokejisti IR pelnījuši cieņu! Cits jautājums,ka nav jau kur kārt tos kreklus,jo Arēna jau nepieder RD.
, 2013-07-23 09:30, pirms 11 gadiem
Šogad tieši ir 40 gadu jubileja kopš atgriešanās augstākajā līgā. Varēja jau kaut kur sapulcēties tie, kas vēl dzīvi un kust. Bet vai tad vecie perdeļi kādu tagad interesē? Dodiet Hosu
, 2013-07-23 09:31, pirms 11 gadiem
Jau pirmajā sezonas spēlē ceru ieraudzīt Andra Džeriņa kreklu pie arēnas griestiem!
, 2013-07-23 10:01, pirms 11 gadiem
Pat krievi šo Dinamo ,nesaista ar padomju laika Dinamo.Reizēm ,lai aizpildītu laiku KHL hokeja kanāls īsi iepazīstina ar katru komandu.Piemēram Minskas Dinamo tiek pieminēts ,ka dibināts padomju laikos ,neatceros gadu un piemin augstāko izcīnīto vietu ,ņemot vērā arī padomju gadus.Bet stāstot par Dinamo Rīgu pasaka,ka dibināts pirms pieciem gadiem un augstākais sasniegums play off otrā kārta ,bet padomju laiku Dinamo nepiemin un izc;inīto sudrabu ne tik.
, 2013-07-23 10:20, pirms 11 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Šogad tieši ir 40 gadu jubileja kopš atgriešanās augstākajā līgā. Varēja jau kaut kur sapulcēties tie, kas vēl dzīvi un kust. Bet vai tad vecie perdeļi kādu tagad interesē? Dodiet Hosu
Tas būtu pašai veterānu organizācijai jādara, pat ne LHF.
Man šāds pasākums liktos kaut kas nepieņemams, Savickis, Ulmanis, Kalvītis teiktu kādu uzrunu, pateicības vārdus RD veterāniem:. Kāds viņiem sakars ar veco Dinamo? Nekāds, RD lapā pat neredzu nekādu informāciju par veco RD.
, 2013-07-23 10:23, pirms 11 gadiem
Puņķi un asaras, un krietna deva demagoģijas. Piemēram, runājot par Balderi, kura spēli skatoties iedvesmojušies daudzi jaunie hokejisti, zini, es bērnībā skatījos kā spēlēja Balderis, ir palikušas visai miglainas un epizodiskas atmiņas, un mani nekādi vairs nesauksi par jaunu. Bet jaunie hokejisti vēl nebija dzimuši, kad Balderis jau bija beidzis spēlēt.
, 2013-07-23 10:43, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: Balderis,Ozoliņš un Irbe būtu tie,kuriem šis gods pienāktos pirmām kārtam.
Ja nu tikai Balderis. Cik tad Irbe nospēlēja iekš RD ? Un Cik Ozo? Tās ir Latvijas hokeja leģendas, bet viņi nav nekādi ilggadējie RD stāri.
, 2013-07-23 10:55, pirms 11 gadiem
guntarsr rakstīja: Puņķi un asaras, un krietna deva demagoģijas. Piemēram, runājot par Balderi, kura spēli skatoties iedvesmojušies daudzi jaunie hokejisti, zini, es bērnībā skatījos kā spēlēja Balderis, ir palikušas visai miglainas un epizodiskas atmiņas, un mani nekādi vairs nesauksi par jaunu. Bet jaunie hokejisti vēl nebija dzimuši, kad Balderis jau bija beidzis spēlēt.
Dzimuši jau bija ,jo Balderis Latvijas čempī spēlēja līdz 90 gadu vidum ,un piemēram Ankipāns bija viņa maiņas partneris Esamikā.
, 2013-07-23 11:00, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Ja nu tikai Balderis. Cik tad Irbe nospēlēja iekš RD ? Un Cik Ozo? Tās ir Latvijas hokeja leģendas, bet viņi nav nekādi ilggadējie RD stāri.
Tas gan ,jo par tolaiku Dinamo leģendām varētu nosaukt Vasiļonoku Hatuļevu Nazarovu Balderi Serņajevu Jemeņļaņenko varbūt arī Beļavski un brāļus Vasiljevus un Klinšovu,Hendeli,Libertu,Odincovu,bet piemēram Šostaks un Reps labākos gadus aizvadīja Maskavas Dinamo.
, 2013-07-23 12:30, pirms 11 gadiem
Taisnība jau ir par mājvietu, piemēram, tad jau arī ar draugiem varam sakarināt kreklus kādā zālē, ko īrējam.
Otra lieta, godināšanas lietas vajadzētu veikt organizācijām, uz kurām tas attiecas, tad labāk šādi, nekā klausīties, kā tagadējā RD piesavinātos citu sasniegumus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-23 13:03, pirms 11 gadiem
>>>huy
Varu pamatot,kāpēc bez Baldera arī Irbe un Ozoliņš.Tieši pateicoties
Arča lieliskai spēlei mēs nokļuvām līdz finālam ,kur trīs spēļu kopsummā piekāpamies zvaigžnotajam CSKA un izcīnījam sudraba medaļas.Un tas ir lielākais RD sasniegums,bet Ozolinš izauga Rīgas Dinamo sistēmā,paspēja vēl uzspēlēt vecajā Dinamo,pēc tam aizvadīja lielisku karjeru NHL un jau devis kritnu artavu jaunajam Dinamo.Kas attiecās uz to ,ka man te pārmeta politikas iejaukšanu.Nekā tamlīdzīga,es tikai pamatoju savu domu,kāpēc šis mūsdienu Dinamo ir riktīgs vecā Dinamo mantinieks.Un nekā vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-23 13:33, pirms 11 gadiem
Jauno laiku Dinamo pastāv vēl pārāk īsu laiku, lai domātu par savu spēlētāju kreklu karināšanu.

Savukārt veco laiku Dinamo ar tagadējo klubu un Arēnu Rīga nav nekāda sakara, varētu varbūt apspriest kādas nebūt piemiņas plāksnes uzlikšanu vecās Sporta pils apkārtnē vai ko tādu.
, 2013-07-23 13:51, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: >>>huy
Varu pamatot,kāpēc bez Baldera arī Irbe un Ozoliņš.Tieši pateicoties
Arča lieliskai spēlei mēs nokļuvām līdz finālam ,kur trīs spēļu kopsummā piekāpamies zvaigžnotajam CSKA un izcīnījam sudraba medaļas.Un tas ir lielākais RD sasniegums,bet Ozolinš izauga Rīgas Dinamo sistēmā,paspēja vēl uzspēlēt vecajā Dinamo,pēc tam aizvadīja lielisku karjeru NHL un jau devis kritnu artavu jaunajam Dinamo.Kas attiecās uz to ,ka man te pārmeta politikas iejaukšanu.Nekā tamlīdzīga,es tikai pamatoju savu domu,kāpēc šis mūsdienu Dinamo ir riktīgs vecā Dinamo mantinieks.Un nekā vairāk.
Pamatojumu jau sacīju - manuprāt viņi ir LV hokeja slavas kaldinātāji, nevis Dinamo. Protams ir pelnījuši vietu kluba slavas zālē, kā spilgti vecās Dinamo sistēmas audzēkņi, bet kreklu karināšana drīzāk aktuāla būtu izlases ne RD kontekstā. Tikai mans viedoklis.
, 2013-07-23 14:18, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Interesanti, tad kāpēc pieņemsim STAPLES CENTRA arēnā kur savas spēles aizvada 4 komandas- 2 NBA, 1NHL UN 1WNBA tiek pacelti krekli, un kas ir interesants fakts ši arēna nepieder nevienam no šiem klubiem, kas tur spēlē arena arī tiek nomāta, bet krekli pie sienām gan stāv!!
Manis pēc lai karina, dara kā "Staples" vai vēl sazin kur. Netālu no jau iemūžinātā Baldera numura izlasē varēs iemūžināt vēl vienu. Divi Balderi vienā arēnā, vēl jo vairāk tas nekas, ka viņam ar to maz sakara kā spēlētājam.
, 2013-07-23 14:29, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Tie vecie perdeļi kā TU viņus dēvē bija īsti hokejisti viņi strādāja, centās būt labākie un nopelnīt pēc iespējas sev labāku dzīvi, viņi bija motivētāki viņi zināja ko dzīves vēlas sasniegt!!!

Un runājot par Hosu!!! Hosa nav pat naga melnuma vērts salīdzinot ar veciem hokejistiem!!! Hosa ir slinkis, teņinos slinko- skriet negrib, stieņus cilāt negrib, slinķis , jā viņš ir snaiperis, bet viņam mīnusu ir daudz vairāk kā plusu aizsardzība arī Hosa nekāds, uz ledus slinko un ir lēns!!!
Ja jau Marcels Hosa ir tāda zvaigzne kāpēc, tad viņš nenoturējas NHL un nekļuva par zvaigzni? Atbilde: Viņš bija slinks arī tur, netrennējās pietiekoši, ballējās u.c No Marcela varēja iznākt liela superzvaigzne, bet neiznāca!! Agrāk hokejisti kuriem nebija tā talanta tikt daudz visu panāca ar smagu darbu, nevis kā tagat gribu skrienu, gribu nē!!
Ja nesaprati manu humoru, tad atvaino.. Man vismaz visus šos savulaik tikko augstākajā līgā tikušos vecos perdeļus laimējās redzēt spēlējam dzīvajā. Kad viņi bija jauni. Žēl, ka nekādi ieraksti no tiem laikiem nav saglabājušies
, 2013-07-23 18:48, pirms 11 gadiem
Vecais Dinamo ir pavisam kaut kas cits. Šai komandai ar to nav nekādas saistības,tikai nosaukums.
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.
Antons Macijevskis. Foto: IIHF

Latvijas U18 hokejisti pasaules čempionātu turpinās pret slovākiem

Šodien Somijā notiekošo pasaules čempionātu turpinās Latvijas U18 hokeja izlase, kas pulksten 14:00 spēkosies pret vienaudžiem no Slovākijas. Abas komandas turnīru sāka ar neveiksmēm.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
9

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.