Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

Džeriņam piespēle, "MHC Martin" uzveic "HC 05"

Džeriņam piespēle, "MHC Martin" uzveic "HC 05"
Guntis Džeriņš, MHC Martin
Foto: Igor Plž

Slovākijas "Slovnaft Extraliga" spēlē vienu rezultativitātes punktu nopelnīja Guntis Džeriņš, bet viņa pārstāvētā komanda "MHC Martin" savā laukumā ar 8:2 sagrāva Banska Bistricas "HC 05" hokejistus.

Jau pēc pirmajām divām trešdaļām Martinas kluba hokejisti bija ieguvuši ievērojamu pārsvaru (5:1), bet turpinājumā viņiem izdevās vārtu starpību vēl nedaudz palielināt un galarezultātā triumfēt ar 8:2.

Guntis Džeriņš un Miroslavs Vantroba ar rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Ivanam Dorničam gūt komandas piektos vārtus, turklāt tas izdevās brīdī, kad Martinas klubs spēlēja skaitliskajā mazākumā. Jau pieminētais Dorničs bija šī mača rezultatīvākais spēlētājs – viņa rēķinā pokers un viena rezultatīva piespēle.

Martinas vienība kopvērtējumā šobrīd ar 45 spēlēs izcīnītiem 72 punktiem ieņem 8. vietu un zemāk par to arī nevar nokrist. Pēdējo regulārās sezonas spēli "MHC Martin" aizvadīs 24. janvārī Zvolenā.

Izmantotie resursi:
www.szlh.sk


, 2009-01-23 21:10, pirms 15 gadiem
Arī viens punkts ir punkts.Malacis Gunti!
, 2009-01-24 11:18, pirms 15 gadiem
guncham nakamsezon laikam buus jauns klubs!
Šveices valstsvienības hokejisti pēc uzvaras pusfinālā pret Kanādu. Foto: IIHF
40

Šveicieši izraujas priekšā, kanādieši panāk un gandrīz apsteidz, taču finālā Šveice

Pasaules hokeja meistarsacīkšu finālu pirmoreiz kopš 2018. gada sasniedza Šveices valstsvienība, šovakar pagarinājumā pieveicot (3:2) Kanādu.
Jakubs Sedlāks. Foto: Reuters/Scanpix
70

Mājiniece Čehija lido, sagrauj Zviedriju un pirmo reizi kopš 2010. gada cīnīsies par zeltu

Par 2024. gada pasaules čempionāta pirmo finālisti kļuvusi mājiniece Čehija, kas ar 7:3 sakāva Zviedriju. Čehija iekļuva pirmajā pasaules čempionāta finālā kopš 2010. gada.
Oļegs Sorokins. Foto: HS Rīga
4

Latvijas U18 izlases bāzes komandu HS "Rīga" turpinās vadīt Oļegs Sorokins

Hokeja skola "Rīga" pavēstījusi, ka organizācijas galveno komandu turpinās vadīt 50 gadus vecais Oļegs Sorokins, kuram arī turpmāk palīdzēs Sergejs Teluškins.