Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Pelšs gūst vārtus pret Portlendas "Winterhawks"

Aizvadītajā naktī Kristiāns Pelšs izcēlās ar rezultatīvu sniegumu Rietumu hokeja līgas (WHL) spēlē, gūstot vārtus un izdarot rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā Edmontonas "Oil Kings" ar 8:4 pieveica Portlendas "Winterhawks" komandu. Atvainojamies, ka video nav redzams piespēles izdarīšanas brīdis.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-10-22 11:11, pirms 13 gadiem
Priecē tas, ka Latvijai aug tādi spēlētēji, kas ebaidās uzmest pa vārtiem bez liekām piespēļu kombinācijām.
, 2011-10-22 15:04, pirms 13 gadiem
A.Hitler rakstīja: Da pošļi v ž...ar saviem planšetdatoriem, neskatīšos video
Neskaties, tas mani spēs iepriecināt.
, 2011-10-23 06:29, pirms 13 gadiem
vorona ,krasava
Foto: lhf.lv
117

Teksta tiešraide: Latvija - ASV 1:3 (Rit otrais periods)

Latvijas hokeja valstsvienībā šodien aizvadīs pasaules čempionāta regulārā turnīra noslēdzošo spēli, tiekoties ar ASV izlasi un cīnoties par trim punktiem, kas saglabātu izredzes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā.
Artūrs Šilovs un Jans Kols. Foto. AFP. Scanpix
34

Šilovs fantastiski glābj, tomēr "Canucks" ceļš pretī Stenlija kausam noslēdzies

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas septītā spēle starp Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās spēlē Konors Makdeivids. Pateicoties trīs gūtajiem vārtiem otrajā periodā, "Oilers" svinēja panākumu ar 3:2, bet "Canucks" sezona noslēdzās.
Kristers Gudļevskis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
12

Piepildās "plāns B": Egle nespēlēs. Vārtus sargās Gudļevskis

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) publicējusi Latvijas un ASV izlašu sastāvus gaidāmajai savstarpējai cīņai. Latviešu cietoksni sargās iepriekšējā kaujā septiņus kilogramus nodedzinājušais Kristers Gudļevskis, bet uzbrukumā būs jāiztiek bez Haralda Egles.