Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: huy

Naumovs: "Komandai pietrūkst rakstura"

Naumovs: "Komandai pietrūkst rakstura"
Sergejs Naumovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Sergejs Naumovs uzskata, ka noguruma faktors ir ietekmējis rīdzinieku pēdējo maču Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) pret "Salavat Yulajev", taču to varētu vērst par labu, ja komandai būtu spēcīgāks raksturs.

Atgādināsim, ka KHL izbraukuma tūres pēdējā mačā "dinamieši" pēdējās trijās minūtēs ielaida savos vārtos trīs ripas, piedzīvojot jau septīto zaudējumu pēc kārtas mačā ar "Salavat Yulajev" (0:4).

"Šeit pat nav daudz ko komentēt. Divu minūšu laikā spēles normālais ritējums pārvērtās cirkā. Protams, ka nogurumam ir sava loma mača galīgajā rezultātā, taču ja mūsu komandai būtu stingrāks raksturs, nekas tāds netiktu pieļauts. Pretinieks dominēja visu spēli un labākajā gadījumā varējām nospēlēt 0:1 vai 0:2," sacīja Naumovs.

"Aizsardzība spēlēja ar kļūdām. Vienmēr esmu teicis, ka vārtsarga darbs ir labot pārējo spēlētāju kļūdas, taču kad šie misēkļi visu laiku ir vieni un tie paši, gribas redzēt beidzot kaut kādus uzlabojumus," piebilda "Dinamo" vārtsargs.

Pieredzējušais hokejists arī izteica cerību, ka nākotnē KHL turpinās progresēt, dodot iespēju spēlētājiem cīnīties augstā līmenī.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru


, 2008-11-18 21:23, pirms 16 gadiem
Sergejs nikns! Un pamatoti!
Slēpts komentārs: Hipotenūza
, 2008-11-18 21:38, pirms 16 gadiem
Hipotenūza rakstīja: patulkot var?
maacies krievu valodu !!!
noderees...
, 2008-11-18 21:38, pirms 16 gadiem
Hipotenūza rakstīja: patulkot var?
tak ņem un tulko, tas nav aizliegts.
, 2008-11-18 21:48, pirms 16 gadiem
huy rakstīja: tak ņem un tulko, tas nav aizliegts.
Slēpts komentārs: Hipotenūza
, 2008-11-18 23:42, pirms 16 gadiem
Nougurms, nogurums .. Visām komandām taču daudzmaz vienlīdzīgi spēļu kalendāri, vai ne? Ja tā, un ja mūs nomoka savainojumi, tad atliek secināt to, ka mūsu komandas spēlētāji, atšķirībā no sāncenšiem, ir zemākās klases spēlētāji (tātad, spēlējuši zemākā līmenī). Atliek secināt, ja sezonas vidū ir tik, atvainojos, sūdīgi, tad kas būs sezonas beigās?
, 2008-11-18 23:56, pirms 16 gadiem
Sergejs ir komandas gados vecākais spēlētājs. Iespējams, tas dod tiesības kritizēt citus. Arī viņa spēle pēdējā laikā dod tādas tiesības. Vai tas ko līdzēs? Šaubos. Sergejs komandai raksturu nemainīs, ja nav to izdarījis līdz šim, nav viņš arī tāda harizmātiska personība kā Artūrs, lai vispār to izdarītu. Secinājums - komanda ir raksturā vāja, kas to stiprinās?
, 2008-11-19 00:05, pirms 16 gadiem
bezbiksis rakstīja: mūsu komandas spēlētāji, atšķirībā no sāncenšiem, ir zemākās klases spēlētāji
Daļēji jau tā tas arī ir. Vismaz puse no mūsējiem līdz šim šādā līmenī nav spēlējuši, un tas arī attiecīgi ir redzams viņu sniegumā. Protams, ir patīkami, ja izdodas aizķert kādu no līderiem, bet nevajag lolot ilūzijas, ka tā būs vienmēr. Uzstādītais mērķis - tikt 16 labāko skaitā - ir pilnībā adekvāts ar pašreizējo sastāvu, 15.-20. pozīcija turnīra tabulā objektīvi arī ir mūsējo vieta šajā līgā. Lai cerētu uz kaut ko labāku, vajag vēl vismaz vienu tik pat labu leģionāru maiņu kā esošā.
, 2008-11-19 00:57, pirms 16 gadiem
Hipotenūza rakstīja: patulkot var?
taisnība hipotenūzam ir, ko tas nozīmē komandai nav rakstura, tā ir nekas vairāk kā filozofiska atziņa, ja kādam indivīdam ir problēmas tad trenerim tādu spēlētāju nevajag laist laukumā. Ja tiešām ir šādas problēmas tad problēma ir trenerī kurš tad ir jāmaina, neesmu gan vēl šobrīd par Šuplera atlaišanu jo bail ka Koziols lai taupītu naudu neieliek par galveno Sējēju vai Ābolu.
, 2008-11-19 01:14, pirms 16 gadiem
bet taa jau arii ir,aizsardziiba nu nekaada mums peedeejaa speelee bija!!!
Visu cienju Sergejam!
, 2008-11-19 02:07, pirms 16 gadiem
Sergejam noteikti ir pamats tā teikt.
piekrītu ZZK, jo tāds mērķis tiešām ir un ar mūsu spēkiem pilnīgi objektīvs.
, 2008-11-19 03:47, pirms 16 gadiem
Purva velns-ta naw kritika,bet secinajums. Par hokeja wirtuwi maz zini,ja doma ka irbe bij un ir tik harizmatisks. Te ir psiholog.problemas komandai!
, 2008-11-19 09:01, pirms 16 gadiem
pareizi saka! runaajot par raksturu, izlasee vina arii nav, kaa aizgaaja vecaa gvarde no izlases. tadag muusu speeleetaaji vairaak runaa, izsaka savu neapmierinaatiibu ar treneriem vai veel ko, bet kaa rakaturu paraadiit uz laukuma un caur sakostiem zobiem speeleet taa neka. tuseetaaji?!
, 2008-11-19 10:44, pirms 16 gadiem
Agris 77 rakstīja: taisnība hipotenūzam ir, ko tas nozīmē komandai nav rakstura, tā ir nekas vairāk kā filozofiska atziņa, ja kādam indivīdam ir problēmas tad trenerim tādu spēlētāju nevajag laist laukumā. Ja tiešām ir šādas problēmas tad problēma ir trenerī kurš tad ir jāmaina, neesmu gan vēl šobrīd par Šuplera atlaišanu jo bail ka Koziols lai taupītu naudu neieliek par galveno Sējēju vai Ābolu.
Grūti pateikt kādēļ daudziem Šuplers asocējas ar izcilu treneri,bet ir arī citi viedokļi par viņa varēšanu no hokeja speciālistiem dzīrdēti(gan Latvijā,gan Čehijā un Slovākijā)Šī brīža situācija to apstiprina.Labākais indikātors būs četras mājas spēles.Par Sējēju nevajag baidīties autoritātīvāks par Jūli spēlētāju vidū.
, 2008-11-19 10:54, pirms 16 gadiem
Es nedomāju, ka Jūlis ir slikts treneris. Droši vien nav arī izcils, drīzāk ir vienkārši labs. Tagadējās RD neveiksmes es vairāk attiecinātu uz pieejamajiem spēlētāju resursiem (par ko es minēju dažus komentārus iepriekš). Kad Jūlim bija sastāvs atbilstošs līgas līmenim, tad arī izdevās sasniegt labus rezultātus. 2005./2006. sezonas R2000 modelis ar Jūli pie stūres spēja cīnīties divās frontēs un abās sasniegt labus rezultātus (BAČ 3.v. un LAČ 1.v.), kā arī labi sevi parādīja Kontinentālajā kausā (2.v.).
, 2008-11-19 11:54, pirms 16 gadiem
Sava daļa vainas ir jauzņemās trenerim arī, pārāk ātri nokausē musējos parejot uz trijām maiņā, pluss redzot kad arzemniekiem nav veiksmīgā diena tos laiž laukumā biežāk nekā musējos kuriem ir veiksmīgā diena. Kļūda kad izlaida pruseku spēlēs, kur ja būtu cits gk būtu punkti sadabūti, žēl. Cik saprotu tieši tas ir par iemeslu vairāku hokejistu nevisai labajam sniegumam. Raksturs komandai trukst, to paradija pedejās speles minutes, skumji, bet fakts. Cerams būs labāki laiki
, 2008-11-19 12:13, pirms 16 gadiem
da smeshno uze,do etogo 2 nedeli pereriva,seichas opjat nogurums...jasno ezhu,chto uroven igrokov Dinamo ne sootvetsvujet KHL....navero tolko Ligeoneri + Shirokov,NIzivij,Sorokin ,nu Lavinsh s Atvaram uze silno mnogo lazi tvorjat = Pensia...ostalnije otkrovenno ne tjanut
, 2008-11-19 12:26, pirms 16 gadiem
mans subjektivais viedoklis ir ka pirmkart jamaina trenera sastavs, otrkart aizsardziba vajag parmainas jo uzbruceji ir pietiekami bet parak daudz udenus aizsargi lej! domaju 2-3 stabilakus aizsargus un tad jau brivak vares ari uzbruceji darit savu darbu! tas butu jadara viesturam ar co atrak jo piedzivot vel 2-3 zaudejumus par 16 vietu var aizmirst! tads ir mans skatijums!
, 2008-11-19 12:34, pirms 16 gadiem
Loti gudra,pratiga,objektiva argumentacija!Nopietns sportists,nevar nemaz salidzinat ar Valtera neseno interviju! Ists virs pret puisheli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-19 12:40, pirms 16 gadiem
Hipotenūza rakstīja: patulkot var?

Kauns dargais Hipotenuza,kauns! Un nemaz nav aspratigi!
, 2008-11-19 13:17, pirms 16 gadiem
Shupleru-ziepees,pirmos chetrus pieciniekus un divus vartusargus uz Latvijas chempionatu lai macas spelet ar energiju.KHL tiesneshus laternu stabos.bet nopietni komanda tikai shogad izveidota,no speletajiem kuri pa lielakai daljai bez pieredzes shada limeni,un izskatas labi.un bus vel daudz patikamu mirklju.ar pieredzi naks ari raksturs.
, 2008-11-19 13:54, pirms 16 gadiem
EX LAVINSH rakstīja: mans subjektivais viedoklis ir ka pirmkart jamaina trenera sastavs, otrkart aizsardziba vajag parmainas jo uzbruceji ir pietiekami bet parak daudz udenus aizsargi lej! domaju 2-3 stabilakus aizsargus un tad jau brivak vares ari uzbruceji darit savu darbu! tas butu jadara viesturam ar co atrak jo piedzivot vel 2-3 zaudejumus par 16 vietu var aizmirst! tads ir mans skatijums!
Internets pacieš visu... Kādu treneri piedāvā? Viegli rakstīt - jāmaina tas un šitas. Vari piedāvāt reālus uzvārdus, lai nav gudra pļāpāšana!
Floridas hokejisti pēc uzvaras. Foto. AP. Scanpix
3

Reinhārtam uzvaras vārti pagarinājumā, "Panthers" izlīdzina sēriju pret "Rangers"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie uzvaras Stenlija kausa pusfinālā tikusi Floridas "Panthers", kas pagarinājumā ar 3:2 pārspēja Prezidenta trofejas ieguvēju Ņujorkas "Rangers", tādējādi panākot līdzsvaru sērijā (2-2). Uzvaras vārti Sema Reinhārta kontā.
Dons Vadels. Foto: AP/Scanpix
13

Merzļikinam jauns priekšnieks – "Blue Jackets" izvēlas pieredzējušo Vadelu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets", kuru kopš 2019. gada pārstāv Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, paziņojis par 65 gadus vecā Dona Vadela iecelšanu ģenerālmenedžera, prezidenta un padomes locekļa amatā.
Dens Bailsma un Zemgus Girgensons. Foto: Sipa USA/Scanpix

Ar Pitsburgu Stenlija kausu izcīnījušais Bailsma iecelts par "Kraken" galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken" izraudzījies jauno galveno treneri – amatā apstiprināts 53 gadus vecais Dens Bailsma. Viņš aizvietos pēc sezonas atlaisto Deivu Hekstolu.