Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Juniors" atkārtoti uzveic "JLSS/Zemgale" un sērijā panāk 2-0

"Juniors" atkārtoti uzveic "JLSS/Zemgale" un sērijā panāk 2-0
Foto: Agris Samcovs, Zemgales Ziņas

Piektdien „Inbox.lv” ledus hallē tik aizvadīta LAČ otrā 1/4 fināla spēle starp HK „Juniors” un „JLSS/Zemgale”, kurā pārāki ar 3:1 izrādījās mājinieki, tādējādi sērijā panākot 2-0 un nokļūstot vienas uzvaras attālumā no čempionāta pusfināla.

Spēles otrā perioda sākumā jelgavnieki atklāja rezultātu, precīzs bija Kalvis Ozols. Trešajā trešdaļā Aigara Ciprusa vadītajai komandai nospiedošo pārsvaru izdevās pārvērst trijos vārtu guvumos. Vārtus guva Artūrs Ševčenko, Ričards Kondrats un Deivids Sarkanis. Tiesneša spēles beigu svilpei atskanot, tablo vēstīja 3:1 (0:0, 0:1, 3:0) HK „Juniors” labā.

Pēc šīs uzvaras Juniori nokļuva soļa attālumā no LAČ izslēgšanas spēļu ½ fināla. Trešā spēle ir paredzēta svētdien Jelgavā, plkst. 15:30.

Sērijas trešais mačs jau rīt Jelgavas ledus hallē, bet otrās sērijas trešais mačs starp "LM2" un "Rīga-95" šovakar Akadēmijas ledu hallē, tā sākums pulksten 19.45. Jau šovakar, visticamāk, kļūs zināmi trešie pusfinālisti, jo pirmajās divas spēlēs graujošas uzvaras svinēja liepājnieki.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


, 2012-03-17 12:37, pirms 12 gadiem
Njāaaa.... LAČ līmenis ir vēl zem MHL B, lūk jums Latvijas superčempja līmenis
, 2012-03-17 12:57, pirms 12 gadiem
LAČ - izsaka vairāk nekā simtiem vārdu.
līmenis..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-17 13:51, pirms 12 gadiem
LAČ ir amatieru hokejs, nekas vairaak.
, 2012-03-17 14:03, pirms 12 gadiem
Kārtējais LAČ "izpildījums" - pirmā pusfināla spēle ar SMS dalību paredzēta piektdienā, 23.03., pulksten 17:00... piecos vakarā darba dienā?? Izskatās, ka tur kāds speciāli cenšas darīt tā, lai tik nebūtu skatītāju uz spēlēm...

Latvijas Hokeja federācija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-17 15:07, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Abas nevar spēlēt ideālajā laikā 19.00
Toties datumus gan var pabīdīt.
Nav taču obligāti abiem pāriem jāspēlē vienā un tajā pašā dienā.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Foto: IIHF
42

15 gadus vecais Mūrnieks labo rekordu, Latvijas U18 pārspēj slovākus

Šodien uzvaru pasaules čempionāta otrajā spēlē izcīnīja Latvijas U18 hokeja izlase, kas Somijas pilsētā Espo ar 5:3 pieveica Slovākiju un spēra soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Ar vārtiem izcēlās arī 15 gadus vecais Olivers Mūrnieks.
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.