Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Daugavpils Ledus hallei 15 gadu jubileja

Daugavpils Ledus hallei 15 gadu jubileja
Daugavpils Ledus halle

Šodien savu 15. dzimšanas dienu atzīmēs Daugavpils Ledus halle. Visas dienas garumā ledus hallē notiks dažādi izklaides pasākumi, tajā skaitā arī krāšņs šovs skatītājiem.

Daugavpils Ledus halle tika oficiāli atklāta 1999. gada 16. novembrī un šodien atzīmē savu 15. dzimšanas dienu. Visas dienas garumā daugavpiliešiem un pilsētas viesiem būs iespēja apmeklēt interesantus pasākumus. No plkst. 12:00 bērniem tiks piedāvāta diskotēka uz ledus, bet no plkst. 14:30 ledus halles foajē sāksies grupas "Diksilenda" koncerts.

Plkst. 15:00 sāksies jubilejas svinīgā daļa, kurā organizētāji skatītājiem būs sagādājuši krāšņu šovu ar daiļslidotāju un hokejistu priekšnesumiem, kā arī būs iespēja noskatītties video "Daugavpils Ledus halles vēsture". Plkst. 16:00 sāksies Latvijas 1. hokeja līgas spēle starp Daugavpils un Valmieras komandām, bet 19:00 un 21:00 notiks svētku slidošanas-diskotēkas.

Visas dienas garumā būs apskatāma foto izstāde "Latvijas Hokeja vēsture".

Daugavpils Ledus hallē savus pirmos soļus hokejā spēruši tādi hokejisti kā Edgars Apelis, Artūrs Kuzmenkovs, Ēriks Ševčenko, Artūrs Ševčenko, Deniss Baškatovs, Maksims Osipovs, Vitālijs Hvorostiņins, Aldis Pizāns, kā arī NHL draftētais Kristiāns Pelšs. Daugavpilī turpina trenēties šī brīža vadošais Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs un citi jaunie talanti.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-16 11:43, pirms 9 gadiem
kā skrien laiks...
, 2014-11-16 12:32, pirms 9 gadiem
15 gadi pagājuši un neviena izlases līmeņa spēlētāja no Daugavpils nav !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-16 13:42, pirms 9 gadiem
z-kovs1989 rakstīja: ehh zel ka taja laika busu rezekne
viss, jaatcel pasakums...
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
3

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Kārsons Vetčs. Foto: IIHF

Arī Kanādas hokejisti sāk U18 čempionātu ar rezultatīvu uzvaru

Pasaules U18 hokeja čempionāta pirmā diena noslēdzās ar Kanādas uzvaru ar 6:3 pār Zviedrijas jaunajiem hokejistiem.