Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: Liepājnieki atstāj sausā HS Rīga

Vairāk kā mēnesi pabijuši karantīnā, liepājnieki izrādījās labi atpūtušies un enerģijas pilni, un šodien Rīgā pārliecinoši sakāva HS Rīga vienību. Pirmās 15 minūtes bija vēroja līdzīga spēle, bet pēc pirmajiem zaudētajiem vārtiem, maisam gals bija vaļā un HK Liepāja pārliecinoša uzvara ar 11:0

, 2021-01-16 19:47, pirms 3 gadiem
Pirmās 15 minūtes bija vēroja līdzīga spēle,

Pirmā perioda statistika metienos LHF protokolā 15:3 Liepājas labā.
Līdzīga spēle
Prieks, ka autors skatījies spēli.
Rūdolfs Balcers. Foto: IMAGO/Vitalii Kliuiev/Scanpix
39

Balcers savainojuma dēļ nespēlēs pasaules čempionātā

Pasaules čempionātā hokejā, kas nākamās nedēļas nogalē startēs Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlasei savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Liepājnieks traumā iedzīvojās Šveices čempionāta finālsērijā.
Gevins Makena saņem apsveikumus. Foto: IIHF

Latvijas U18 ceturtdaļfināla pretiniece Kanāda iemet 11 vārtus kazahiem

Somijas pilsētās Espo un Vantā notiekošajā pasaules čempionātā hokejā U18 vecuma grupā noslēgušās apakšgrupu cīņas. Beidzamajā spēlē kanādieši, kuri ceturtdien ceturtdaļfinālā būs Latvijas pretinieki, ar 11:3 sasita Kazahstānas izlasi.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
12

"Canucks" arī šonakt plāno vārtus uzticēt Šilovam, bet treneris vārtsargu neatklāj

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" šonakt pulksten 5:00 Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas piektajā spēlē uzņems Nešvilas "Predators". Sagaidāms, ka vārtu drošība tiks uzticēta Artūram Šilovam, vēstī Vankūveras mediji. Galvenais treneris Riks Tokets gan spēlēja paslēpes.