Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rihards Olmanis

HK "Ozolnieki/Monarhs" apspēlē leišus

HK "Ozolnieki/Monarhs" šodien Latvijas atklātajā hokeja čempionātā ar 4:3 apspēlēja vienus no līgas līderiem SC "Energija" hokejistus. Šis rezultāts saasināja situāciju tabulas augšgalā.

Pēc diezgan mierīgas taustīšanās pirmajā periodā, kad abām komandām neizdevās atrast ceļu līdz pretinieku vārtu atslēgšanai, otrais periods atnesa diezgan rezultatīvu hokeju. Vispirms perioda vidū abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, bet pēc pāris minūtēm sekoja vēl viens vārtu birums - 34:35 "Energija" panāca 2:1, pēc 18 sekundēm mājinieku rezultātu izlīdzināja, bet vēl pēc nepilnas minūtes jau izvirzījās vadībā.

Trešā perioda sākumā Ilgvars Broks panāca jau 4:2, bet līdz nākamjiem (kā izrādās šajā mačā pēdējiem) vārtiem bija jāgaida nepilnas deviņas minūtes, kad viesi samazināja rezultāta startpību līdz minimumam. Atlikušajā laikā rezultāts nemainījās, un HK "Ozolnieki/Monarhs" svinēja uzvaru ar 4:3.

LAČ regulārā sezona, 13.decembris

HK "Ozolnieki/Monarhs" - SC "Energija"
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)

Soda minūtes
10:20

Izmantotie resursi
lhf.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-13 22:06, pirms 15 gadiem
studenti atkal pirmie
, 2008-12-14 14:26, pirms 15 gadiem
Kārtējo reizi pierādījums ,ka Enerģija tikai savā laukumā ir spēcīgi, kā kādreiz Gruzijas futbola komandas (PSRS laikos).
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.
Antons Macijevskis. Foto: IIHF

Latvijas U18 hokejisti pasaules čempionātu turpinās pret slovākiem

Šodien Somijā notiekošo pasaules čempionātu turpinās Latvijas U18 hokeja izlase, kas pulksten 14:00 spēkosies pret vienaudžiem no Slovākijas. Abas komandas turnīru sāka ar neveiksmēm.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
9

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.