Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Džonnijs

Hudāčeks kārtējo reizi sarīko šovu, pēc uzvaras pār Dinamo.

Hudāčeks kārtējo reizi sarīko šovu, pēc uzvaras pār Dinamo.
Čeropovecas Severstaļ vārtsargs Hudāčeks

Kā jau zināms Rīgas Dinamo, šodien piekāpās otrreiz, ar rezultātu 3:1, pret Čerepovecas Severstaļ vienību. Un Hudāčeks kārtējo reizi sarīkoja šovu skatītājiem, spēlējot bumbu un izdzerot vienu alus kausu... Tā vien izskatās, ka tas ir palicis kā tradicionāls pasākums pēc uzvaras ar pretiniekiem!


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-14 12:30, pirms 7 gadiem
Nav jau slikti, ja komanda ir tads sovmenis. Komandas gara stiprinasanai tas noteikti nak par labu. Savulaik RD lidzigs amplua bija Krisam Holtam, tiesa, ne pec uzvaretam spelem vins sovoja, bet nu gitaru speleja, ar Dzelzs vilku pat kopeju dziesmu ierakstija un ta kaut ka... Eh, bija laiki...
, 2017-10-14 14:05, pirms 7 gadiem
Porziņģis pēc neveiksmīgām sezonām mēdz braukt uz Rīgu un dot pa muti Mairim Briediem.
Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
76

Vītoliņš izvēlas četrus liekos un paziņo sastāvu pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 25 spēlētājus, kuri dosies uz pasaules čempionātu Čehijā, taču visi vēl netiks pieteikti pirmajai spēlei pret Poliju, atstājot trīs brīvas vietas iespējamam papildinājumam no Nacionālās hokeja līgas.
Mirklis pēc ASV izlases uzbrucēja Džoela Farabī (Nr. 86) vārtu guvuma Bratislavā. Foto: USA Hockey
1

Amerikāņi vienīgajā pārbaudes spēlē sakauj Slovākiju, Latvijas pirmā pretiniece zaudē

ASV hokeja izlase savā vienīgajā pārbaudes spēlē pirms pasaules meistarsacīkstēm Čehijā Bratislavā ar 6:2 pārspēja Slovākijas valstsvienību.
Tečers Demko. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix
3

Avots: ''Canucks'' vārtsargs Demko izlaidīs vēl vismaz četras spēles

''Daily Faceoff'' apskatnieks Frenks Seravalli savā ''X'' kontā raksta, ka viņam pietuvināti avoti vēstī, ka Vankūveras ''Canucks'' pamatvārtsargs Tečers Demko traumas dēļ izlaidīs vēl vismaz četras spēles.