Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Uzvar "Latgale" un "Ozolnieki/Monarch"

Uzvar "Latgale" un "Ozolnieki/Monarch"
Bīstams moments pie DHK "Latgale" vārtiem
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā tika aizvadītas divas spēles – HK "Ogre" savā laukumā mērojās spēkiem ar DHK "Latgale", daugavpilieši uzvarēja ar 5:2, bet "Ozolnieki/Monarch" viesojās pie SK "Liepājas Metalurgs 2" un bija pārāki ar 4:2.

Jaunie ogrēnieši pirmajā periodā braši turējās pretī latgaliešiem. HK "Ogre" neatpalika ne ātrumā, ne spēka cīņā, žēl tikai, ka netika pie vārtu guvuma. Tiesa, tukšā palika arī viesi – DHK "Latgale" hokejisti – 0:0.

Tikai spēles 29. minūtē beidzot iedegās sarkanā lampiņa – aiz laukuma saimnieku vārtiem (0:1), daugavpiliešu rindās ar precīzu metienu izcēlās Eduards Bullītis. 36. minūtē mājinieki pēc Artura Fedoruka veiksmes uzbrukumā izlīdzināja rezultātu – 1:1. Otro trešdaļu labākā garastāvoklī gan pabeidza DHK "Latgale" spēlētāji – 38. minūtē viesus ar 2:1 vadībā izvirzīja Alberts Bolušs.

Trešā perioda sākumā latgalieši 16 sekunžu laikā guva vēl divus vārtus – rezultātu 4:1 ar trāpīgiem metieniem panāca Sergejs Jegorovs un Egidijus Bauba. Pēc minūtēs ogrēnietis Vjačeslavs Movko gan samazināja rezultāta starpību līdz diviem vārtiem – 2:4. Punktu mačam jau 50. minūtē pielika Eduards Bullītis (5:2), viņš arī kļuva par šīs spēles rezultatīvāko spēlētāju – divi vārti un viena piespēle.

Par Liepājā notikušo spēli vismaz pagaidām sīkāku informāciju nevaram sniegt, jo LHF mājaslapā gan spēles protokolā, gan turnīra tabulā ierakstīts neizšķirts rezultāts 3:3. Tā kā Latvijas Atklātā hokeja čempionāta nolikumā nav paredzēts, ka spēle varētu noslēgties bez uzvarētāja noskaidrošanas ja ne pamatlaikā, tad vismaz pagarinājumā vai ar pēcspēles metienu palīdzību, portāls Sportacentrs.com sazinājās ar šī mača galveno tiesnesi Eduardu Odiņu. Odiņa kungs mūs informēja, ka ar 4:2 jau pamatlaikā uzvarējuši "Ozolnieki/Monarch" hokejisti.

Latvijas Atklātais hokeja čempionāts, 13. februāris:

HK "Ogre" – DHK "Latgale" – 2:5 (0:0, 1:2, 1:3)

SK "Liepājas Metalurgs 2" – "Ozolnieki/Monarch" – 2:4

Izmantotie resursi: lhf.lv


, 2010-02-13 19:50, pirms 14 gadiem
Prieks par Latgali, bet pastarīti arī varēja labāk sasist!
, 2010-02-13 20:03, pirms 14 gadiem
Jaunie ogrēnieši uz sezonas beigām sāk turēt līdzi vecajiem bukiem, nav brīnums, ka intriga bija vēl pat 3. trešdaļā.
, 2010-02-13 20:04, pirms 14 gadiem
Latgale nenormaali kapaa pedejaas speeles!
, 2010-02-13 20:26, pirms 14 gadiem
Borbola rakstīja: Latgale nenormaali kapaa pedejaas speeles!
Shnabi??
, 2010-02-13 20:37, pirms 14 gadiem
karliz12 rakstīja: Shnabi??
Nē hokeju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Foto: IIHF
35

15 gadus vecais Mūrnieks labo rekordu, Latvijas U18 pārspēj slovākus

Šodien uzvaru pasaules čempionāta otrajā spēlē izcīnīja Latvijas U18 hokeja izlase, kas Somijas pilsētā Espo ar 5:3 pieveica Slovākiju un spēra soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Ar vārtiem izcēlās arī 15 gadus vecais Olivers Mūrnieks.
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.