Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Šonakt spēlēs visi latviešu pārstāvētie klubi NHL

Šonakt spēlēs visi latviešu pārstāvētie klubi NHL
Raitis Ivanāns
Foto: AP

Šonakt Nacionālajā Hokeja līgā tiks aizvadītas deviņas spēles. Trijās no tām piedalīsies arī latviešu pārstāvētie klubi. Visagrāk uz ledus izies Raita Ivanāna "Kings", kas plkst. 3:30 mērosies spēkiem ar Sentluisas "Blues".

"Kings" joprojām ir līgas vājākā komanda ar 51 izcīnīto punktu, taču pēdējās spēlēs var saskatīt arī pozitīvas nianses. Pēdējos 14 mačos "karaļi" izcīnījuši 19 punktus (deviņas uzvaras, četri zaudējumi, viens zaudējums pagarinājumā) un tā ir labākā "14 spēļu sērija" kopš 2006. gada janvāra (10-3-1).

Losandželosas kluba šīsnakts pretiniekiem Sentluisas "Blues" turpretī pēdējās spēlēs nav veicies – 13 spēlēs gūti tikai septiņi punkti (2-8-3). Rietumu konferencē "Blues" ieņem 12. vietu, izcīnījuši tikai piecus punktus vairāk par "karaļiem", taču jāņem vērā, ka "blūzmeņi" aizvadījuši par četrām spēlēm mazāk.

Pēdējos piecos mačos "Kings" guvuši trīs panākumus, kamēr "Blues" pie uzvarām nav tikuši. Sentluisas hokejisti, atšķirībā no "Kings", vāji spēlē vairākumā (30. un 7.vieta līgā), taču mazākumā situācija ir pretēja.

Ņemot vērā "Blues" pēdējā laika nepārliecinošo sniegumu, "Kings" ir labas izredzes šonakt pacīnīties par panākumu.

Šonakt spēlēs arī Sanda Ozoliņa un Kārļa Skrastiņa pārstāvētie klubi. Ozoliņa "Sharks" plkst. 5:30 savā laukumā uzņems Rietumu konferences septīto spēcīgāko klubu Kalgari "Flames", bet Skrastiņa "Avalanche" mēģinās tikt galā ar Anaheimas "Ducks" (plkst. 4:30).

Ja par Ozoliņa iziešanu laukumā varam būt droši, tad par Skrastiņu māc šaubas - pēdējos mačos Kārlis maču vērojis no malas.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com


, 2008-02-13 00:26, pirms 16 gadiem
pasakiet vai kadu no siem maciem viasat sport radis?
, 2008-02-13 06:47, pirms 16 gadiem
ozolinjam 2. perioda viduu veel -1, bet Sharks zaudee 1:2
, 2008-02-13 06:51, pirms 16 gadiem
bljaaviens, Torntonam veel vienu piespeeliiti, un nu jau buus 500taa NHL
, 2008-02-13 06:57, pirms 16 gadiem
metienu attieciiba arii labaa SJS - CGY = 29 -7 laikam Kiprusovs staav uz galvas shodien
Antons Macijevskis. Foto: IIHF

Latvijas U18 hokejisti pasaules čempionātu turpinās pret slovākiem

Šodien Somijā notiekošo pasaules čempionātu turpinās Latvijas U18 hokeja izlase, kas pulksten 14:00 spēkosies pret vienaudžiem no Slovākijas. Abas komandas turnīru sāka ar neveiksmēm.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
7

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
1

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".