Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Vasiļjevam divas piespēles un uzvaras bullītis, Bērziņš piespēlē komandas zaudējumā

Vasiļjevam divas piespēles un uzvaras bullītis, Bērziņš piespēlē komandas zaudējumā
Herberts Vasiļjevs (centrā) ar komandas biedriem
Foto: www.mothes.info

Vakar Vācijas DEL hokeja līgā divas piespēles atdeva un uzvaru nesošo bullīti realizēja Latvijas izlases uzbrucējs Herberts Vasiļjevs, bet Somijas augstākajā līgā rezultatīvu piespēli komandas zaudējuma izdarījis Armands Bērziņš.

Herberta Vasiļjeva Krēfeldes ''Pinguine'' viesos tikās ar Hannoveres ''Scorpions''. Spēles izvērtās rezultatīva, tomēr uzvarētāju pirmajās 60 minūtēs noskaidrot neizdevās - 3:3. Arī pēc papildlaika uz tablo līdzsvars. Pēcspēles soda metienu sērijā veiksmīgāki izrādījās viesi, kuru sastāvā uzvaras bullīti realizēja tieši Vasiļjevs, tiesa latvietim arī viens nesekmīgs pēcspēles metiens. Vasiļjevam šajā mačā arī divas rezultatīvas piespēles, divas soda minūtes, kā arī negatīvs lietderības koeficients (-2). ''Pinguine'' nākamais mačs 14. janvārī pret ''ERC Ingolstadt''.

Somijas augstākajā līgā Armanda Bērziņa un Kaspara Saulieša ''HPK'' viesojās pie ''Blues'' komandas, un piedzīvoja zaudējumu ar 2:4. Bērziņš spēlēja 13:25 minūtes, atdeva rezultatīvu piespēli, kā arī tika pie pozitīva lietderības koeficienta (+1), bet Saulietis šim mačam nebija pieteikts. Nākamā spēlē "HPK'' jau rīt pret ''Ilves'' komandu.

Izmantotie resursi:
DEL.org: Home
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga


, 2011-01-12 16:19, pirms 13 gadiem
Zell gan ka Vasiilevs nespelee Dinamo....
Mirklis pēc Vācijas valstsvienības vārtu guvuma spēlē pret Slovākiju. Foto: Matt Zambonin/IIHF
22

Līdzjutēju skaļais atbalsts slovākiem nepalīdz tikt pie punktiem pret Vāciju

Vienā no divām pirmajām spēlēm pasaules hokeja meistarsacīkstēs pašreizējā vicečempione Vācija izturēja Slovākijas spiedienu un uzvarēja ar 6:4.
Šveices hokeja izlase. Foto: Zumapress/Scanpix
4

Šveice ar trīs vārtiem otrajā periodā nodrošina panākumu pār Norvēģiju

Šodien 2024. gada pasaules čempionāts hokejā Čehijā A grupā sākās ar Šveices izcīnītiem trīs punktiem. Gūstot trīs vārtus otrajā periodā, šveicieši ar 5:2 apspēlēja Norvēģiju.
Vankūveras vārtsargs Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
10

Šilova un Bļugera ''Canucks'' turpinās otrās kārtas sēriju pret Edmontonu

Naktī uz sestdienu 5:00 pēc Latvijas laika Rietumu konferences otrās kārtas maču pret Edmontonas ''Oilers'' aizvadīs Teodora Bļugera un Artūra Šilova Vankūveras ''Canucks'', kas uzvarēja sērijas pirmajā mačā. Spēli aizvadīs arī Uvja Balinska ''Panthers'', kam paredzēta viesošanās pie Bostonas ''Bruins'' (sērijā 1-1).