Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Abrags

Skudra labi iejuties Čerepovecā

Viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokeja vārtsargiem Pēteris Skudra teic, ka esot apmierināts ar trenera darbu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Čerepovecas "Severstaļ".


Ilmāra Stūriškas raksts no Latvijas Avīzes mājas lapas.

Daži citāti:

Kopš septembra viņš ir "Severstaļ" vārtsargu treneris. Svētdien Čerepovecas hokejisti no Rīgas aizveda uzvaru pret "Dinamo" (4:1), jo pēc četru zaudējumu sērijas vairs nebija kur atkāpties. Aizkulisēs runāts: ja zaudēs arī Rīgā, tad kluba vadītāji atlaidīšot.

...
Runājot par mūsu "Dinamo", Skudra atzīst, ka Pekas Rautakallio vadībā rīdzinieki spēlē agresīvāk, dinamiskāk, fiziskāk nekā iepriekš pie Jūliusa Šuplera. Esot mazāk kombinēšanās, toties vairāk metienu un spēles vārtu priekšā.

Kā tad pietrūkst, lai būtu labāki rezultāti? "Klibo realizācija. Komandā netrūkst darbarūķu, bet nav daudz tādu, kas var iemest. Tas attiecas galvenokārt uz ārzemniekiem. Šajā līgā maksā pietiekami labi, lai no leģionāriem prasītu rezultātu. Viņiem būtu jāmet, bet tā nenotiek. Labākie komandā ir latvieši Miķelis Rēdlihs un Mārtiņš Karsums," atzīst Pēteris Skudra.

Pilns raksts šeit: http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=333424:skudra-labi-iejuties-erepovec&catid=96&Itemid=115


, 2011-11-11 10:45, pirms 12 gadiem
'' Runājot par mūsu "Dinamo", Skudra atzīst, ka Pekas Rautakallio vadībā rīdzinieki spēlē agresīvāk, dinamiskāk, fiziskāk nekā iepriekš pie Jūliusa Šuplera. Esot mazāk kombinēšanās, toties vairāk metienu un spēles vārtu priekšā.''

tas man arī patīk tagadējā RD izpildījumā
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
3

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".
Kārsons Vetčs. Foto: IIHF

Arī Kanādas hokejisti sāk U18 čempionātu ar rezultatīvu uzvaru

Pasaules U18 hokeja čempionāta pirmā diena noslēdzās ar Kanādas uzvaru ar 6:3 pār Zviedrijas jaunajiem hokejistiem.