Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Lotārs Zariņš

NHL hokejistu piedalīšanās Olimpiskajās spēlēs joprojām neskaidra

Joprojām nestabila situācija ir par NHL hokejistu piedalīšanos nākamajās Ziemas Olimpiskajās spēlēs, Phjončhanā. 2018. gada olimpiskās spēles norisināsies Dienvidkorejā. Amatpersonas cenšās panākt risinājumu jautājumā par pasaulē labāko hokejistu piedalīšanos olimpiskajās spēlēs. Tiek risināts, lai neaizkavētos šajā jautājumā, kā tas bija pirms šī gada olimpiskajām spēlēm.

Nacionālās Hokeja Līgas hokejisti ir piedalījušies pēdējās piecās olimpiskajās spēlēs, bet tika diskutēts par spēlētāju piedalīšanos šī gada Soči 2014turnīrā. Aizvadīto spēļu darījums vēl nebija apstiprināts septiņas mēnešus pirms Soču turnīra. Vairāki NHL komandu īpašnieki ir pret spēlētāju piedalīšanos olimpiskajās spēlēs. Galvenie iemesli ir līgas slēgšana uz divām nedēļām, sezonas vidū, un hokejistu, iespējamās, traumas gūšanas.

IIHF viceprezidents, Bobs Nikolsons, cer, ka abas puses vienosies par pozitīvu iznākumu. “Es zinu, ka spēlētāji tur grib doties. Tas ir ļoti grūti, priekš NHL, jo tiek apstādināta līgas darbība sezonas vidū. Neviens negrib šo procesu novest līdz pēdējam brīdim, jo tad zaudētāji ir visi. Jo ātrāk tu izlem braukt, jo vieglāk būs visām izlasēm, kas piedalīsies olimpiskajās spēlēs,” sacīja Internacionālās hokeja federācijas pārstāvis.

Olimpiskās spēles nav iedomājamas bez NHL spēlētāju piedalīšanās, jo šajā turnīrā piedalās labākie hokejisti un valstsvienības pasaulē. Tikai ar šo hokejistu līdzdalību olimpiskās spēles ir interesantas. Spēlētāji un skatītāji grib saspringtas cīņas.
NHL hokejistu piedalīšanās Olimpiskajās spēlēs...


, 2014-11-10 16:31, pirms 9 gadiem
tufta, tāpat ātrāk par 2017.gadu neviens nekādus lēmumus nepieņems...
vēl jau jāskatās, kā tas NHL pasākums kuru sauc par Pasaules kausu aizies un kurā gadā...
p.s. 2014.gada OS NHL dalība tika pieņemta tikai pusgadu pirms OS...
, 2014-11-10 16:47, pirms 9 gadiem
Tad nah tādi raksti jātaisa?

Tik pat labi uztaisīšu rakstu ''Vēl nav skaidrs kuras komandas spēlēs Stenlija Kausa finālā"
Elvis Merzļikins. Foto: IIHF.com
3

Pirmā pārbaude izbraukumā: Latvija samēros spēkus pret šveiciešiem

Pārbaudes spēļu ciklu, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, šovakar turpinās Latvijas valstsvienība. Pulksten 20:45 pretī stāsies Šveice, spēle tiks aizvadīta ceturtajā lielākajā pilsētā Lozannā. Tiešraide kanālā TV6.
Antons Macijevskis. Foto: IIHF
7

Latvijas U18 hokejisti pasaules čempionātu turpinās pret slovākiem

Šodien Somijā notiekošo pasaules čempionātu turpinās Latvijas U18 hokeja izlase, kas pulksten 14:00 spēkosies pret vienaudžiem no Slovākijas. Abas komandas turnīru sāka ar neveiksmēm.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
16

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.