Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Armands Simsons

No datorspēļu atkarīgā, par e-sporta nākamo zvaigzni!

No datorspēļu atkarīgā, par e-sporta nākamo zvaigzni!
League of Legends

Stasts ir par mani, 24 gadus veco rīdzinieku Arti, kurš labprātāk izvēlās pavadīt vairākas stundas pie datora, nevis izvēlēties makšķerēt, skriet, lasīt grāmatas vai mācīties!

Daudzi cilvēki mani nosodīs, bet es eju pretī savam mērķim, spēlējot visdažadākas spēles jau no mazotnes, atceros pirmās interneta zāles, kur bastojot skolu par mammas iedotu pusdienu naudu spēlēju cs 1,5, cs 1,6, mu online un vel dažādas spēles, dodoties mājas it kā no skolas, es pastāstiju mammai kā man it kā gājis skola, ko esmu iemācijies un kas rīt uzdots, pārsvara teicu ka kādi 3-4 piemēri jo skolotājai nepatīk ka mēs daudz mācamies un brīvo laiku pavadam pie mācībām.

Labi ko tur par skolu, 9 klases esmu pabeidzis un ar to man arī pietiek, jo savu nākotni saistīšu ar e-sportu un geimingu.

Viss sākas ar pirmajām online spēlēm, šķiet nhl 2009 sāku spēlēt devītajā vai desmitajā gada, uzreiz atnākot ka liela sensācija, jo turnīri tika rīkoti online ar naudas balvām un dalības maksām, gluži kā īstajā hokejā, katrs ņēma savu komandu un aizvadija 82 vai 58 spēlēs un tad play-off, jau pirmajā sezona es dūžiem ierādiju vietu un ar Huricanes paņēmu stenlija kausu, tā brīža Ēriks Stāls un Brindamors bija mani mīļākie spēlētāji.

Tā nu es secināju ka uz datora varu lielas lietas, turpināju spēlēt, bieži uzvarot dažādas līgas un jā sezonā ar spēlētājiem ir 82 spēles, es viena dienā jau izspēlēju kādas 20, bet sezona iet aptuveni mēnesi, 1 spēlē iet 20 minutes, tatad 20x20=400minutes jau sezonas sākuma, protams viss atkarīgs vai pretinieks ir skype online un var izspēlēt.

Bet nu nhl ēra jau sen ir galā un šobrīd es maksimāli nododos league of legends, šo spēli sāku spēlēt tikko kad viņa iznāca, tad man nepatika, paspēlēju pāris spēles un izdzesu, bet aptuveni pirms 3 gadiem es atsāku spēlēt aktīvi, ar katru gadu un katru spēli mans sniegums nereāli uzlabojas, ja šobrīd preseason esmu diamond 3 ar 85% win rate, tad sezona iešu līdz maksimumam, šogad vēlos būt challangeri un spēlēt pret labākajiem pasaulē, kā arī aktīvi meklēju komandu ar ko piedalīties čempionātos, main role Junglers, second role ADC, bet reāli pārvaldu visas pozicijas.

Paldies ka lasijāt un ceru jūs iedvesmot spēlēt e-sportu!


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-01-10 15:53, pirms 6 gadiem
labāk būtu lietojis narkotikas.
, 2018-01-10 18:51, pirms 6 gadiem
ok, mhm, sk. IM IN, IZKLAUSAS TIK LOTI INTERESANTI
, 2018-01-11 08:56, pirms 6 gadiem
Lai izdodas,ir mērķis un tas jūtams! Vienīgi par veselību neaizmirsti un vismaz kaut kādām attiecībām ar pretējo dzimumu. Tāpat videni pabeidz,ir tālmācība,kaut gan šī opcija paliek vienmēr
Rūdolfs Balcers. Foto: IMAGO/Vitalii Kliuiev/Scanpix
49

Balcers savainojuma dēļ nespēlēs pasaules čempionātā

Pasaules čempionātā hokejā, kas nākamās nedēļas nogalē startēs Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlasei savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers. Liepājnieks traumā iedzīvojās Šveices čempionāta finālsērijā.
Gevins Makena saņem apsveikumus. Foto: IIHF
6

Latvijas U18 ceturtdaļfināla pretiniece Kanāda iemet 11 vārtus kazahiem

Somijas pilsētās Espo un Vantā notiekošajā pasaules čempionātā hokejā U18 vecuma grupā noslēgušās apakšgrupu cīņas. Beidzamajā spēlē kanādieši, kuri ceturtdien ceturtdaļfinālā būs Latvijas pretinieki, ar 11:3 sasita Kazahstānas izlasi.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
15

"Canucks" arī šonakt plāno vārtus uzticēt Šilovam, bet treneris vārtsargu neatklāj

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" šonakt pulksten 5:00 Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas piektajā spēlē uzņems Nešvilas "Predators". Sagaidāms, ka vārtu drošība tiks uzticēta Artūram Šilovam, vēstī Vankūveras mediji. Galvenais treneris Riks Tokets gan spēlēja paslēpes.