Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Pelša 1+1 palīdz "Oil Kings" sagraut "Royals"

Pelša 1+1 palīdz "Oil Kings" sagraut "Royals"
Kristiāns Pelšs
Foto: oilkings.ca

Kristiāns Pelšs izcēlās ar diviem rezultativitātes punktiem Rietumu hokeja līgas (WHL) čempionātā un tādējādi palīdzēja savai Edmontonas "Oil Kings" ar 8:2 pieveikt Viktorijas "Royals".

Ja vēl mača pirmajā periodā Edmontonas klubam bija pārsvars metienos, bet rezultāts saglabājās līdzīgs (2:1), tad spēles turpinājumā "Oil Kings" gan nomētāja pretiniekus, gan arī pārvērta šos metienus "taustāmā rezultātā", proti, guva vēl sešus vārtus.

Kristiāns Pelšs šajā spēlē guva savus astotos vārtus šosezon, kā arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Spēli uzbrucējs noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju – plus trīs.

Pēc 18 aizvadītiem mačiem WHL Pelša kontā ir 11 (8+3) punkti, 28 soda minūtes un lietderības koeficients +10.

Savukārt Savienoto Valstu hokeja līgā rezultatīvu piespēli atdeva Ralfs Freibergs, bet viņa pārstāvētā Linkolnas "Stars" ar 6:2 uzveica Sjūsitijas "Muskateers". Jāpiebilst, ka izšķirošo pārsvaru linkolnieši guva spēles pēdējā trešdaļā, pretinieku vārtos raidot četras bezatbildes ripas.

Izmantotie resursi:
CHL Network
USHL Home


, 2011-11-09 11:24, pirms 12 gadiem
malaci Lv!
Cīņa pie Ivara Punnenova sargātajiem vārtiem. Foto: Martial Trezzini/AP/Scanpix
14

Smagās kājas liedz sīvu pretestību: Latvija ielaiž vairākumā un kapitulē Šveicei

Pārbaudes spēlē Lozannā Latvijas hokeja valstsvienība piedzīvoja bezierunu (1:5) sakāvi pret Šveici. Rīt komandas spēkosies Klotenē.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Foto: IIHF
45

15 gadus vecais Mūrnieks labo rekordu, Latvijas U18 pārspēj slovākus

Šodien uzvaru pasaules čempionāta otrajā spēlē izcīnīja Latvijas U18 hokeja izlase, kas Somijas pilsētā Espo ar 5:3 pieveica Slovākiju un spēra soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Ar vārtiem izcēlās arī 15 gadus vecais Olivers Mūrnieks.