Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Liepājas metalurgs- Mogilev, pilns spēles ieraksts

2012. gada 9. oktobra Baltkrievijas ekstralīgas spēles no Liepājas.

, 2012-10-10 02:20, pirms 12 gadiem
"zilais goliņš Gipteram"
Foto: lhf.lv
87

Teksta tiešraide: Latvija - ASV 0:2 (Pirmais pārtraukums)

Latvijas hokeja valstsvienībā šodien aizvadīs pasaules čempionāta regulārā turnīra noslēdzošo spēli, tiekoties ar ASV izlasi un cīnoties par trim punktiem, kas saglabātu izredzes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā.
Artūrs Šilovs un Jans Kols. Foto. AFP. Scanpix
34

Šilovs fantastiski glābj, tomēr "Canucks" ceļš pretī Stenlija kausam noslēdzies

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas septītā spēle starp Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās spēlē Konors Makdeivids. Pateicoties trīs gūtajiem vārtiem otrajā periodā, "Oilers" svinēja panākumu ar 3:2, bet "Canucks" sezona noslēdzās.
Kristers Gudļevskis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
11

Piepildās "plāns B": Egle nespēlēs. Vārtus sargās Gudļevskis

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) publicējusi Latvijas un ASV izlašu sastāvus gaidāmajai savstarpējai cīņai. Latviešu cietoksni sargās iepriekšējā kaujā septiņus kilogramus nodedzinājušais Kristers Gudļevskis, bet uzbrukumā būs jāiztiek bez Haralda Egles.