Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: jurkoo

Hokeja zvaigznes nosvin “Ozo” ledus halles dzimšanas dienu

Hokeja zvaigznes nosvin “Ozo” ledus halles dzimšanas dienu
i

Maija pēdējā dienā Ozolniekos tika atzīmēta nu jau trešā “Ozo” ledus halles dzimšanas diena ar gadskārtējo hokeja maču, kurā šogad nūjas krustoja vietējās hokeja zvaigznes Miķeļa Rēdliha un kādreizējā Latvijas hokeja izlases kapteiņa Aigara Ciprusa komandas.

Attiecības hokeja laukumā skaidroja arī Cēsu (tostarp Mārtiņš Cipulis) un Ozolnieku (tostarp Miķelis Rēdlihs) hokeja draugu komandas, bet par skatītāju un hokejistu labsajūtu rūpējās viens no Latvijas populārākajiem komiķiem Ufo jeb Kaspars Upacieris.

Miķeļa Rēdliha komandā laukumā devās Lauris Dārziņš, Oskars Cibuļskis, Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Andris Džeriņš, Edgars Masaļskis, Roberts Bukarts, Armands Bērziņš, Juris Štāls, Jēkabs Rēdlihs un slavenais “Prāta vētras” ģitārists Jānis Jubalts. Tagadējā HK “Rīga” trenera Aigara Ciprusa komandā spēlēja arī “Dinamo” treneri Artis Ābols, Viktors Ignatjevs, Sergejs Naumovs, hokejisti Kaspars Saulietis, Roberts Jekimovs, Artūrs Kulda, Gints Meija, Raimonds Vilkoits, kā arī halles īpašnieks un Jelgavas domes deputāts Dainis Liepiņš kopā ar savu dēlu Miku.

Šo spēli no skatītāju tribīnēm diemžēl bija spiests noraudzīties Mārtiņš Karsums, kurš joprojām nav pienācīgi atkopies pēc ceļgala operācijas, kuras dēļ nespēja palīdzēt Latvijas valstsvienībai pasaules čempionātā.

Pati spēle savas intrigas ziņā bija Stenlija kausa septītās finālspēles cienīga, jo hokejisti vēl mača pirmajās desmit minūtēs spēlēja šķietami mierīgi, bet turpinājumā (spēles laiks bija nedaudz neierasts – divreiz pa 30 minūtēm) tas jau kļuva par cieņas un goda jautājumu. Tiesa, taisnības labad jāpiebilst, ka mačs noritēja pēc Zvaigžņu spēles principa – bez spēka paņēmieniem, tomēr tas cīņassparu un vēlēšanos uzvarēt uz ledus nemazināja. Abu komandu vārtsargi Edgars Masaļskis un Sergejs Naumovs par darba trūkumu nevarēja sūdzētie, un tieši viņi neskaitāmas reizes glāba savas komandas no drošiem vārtu zaudējumiem. Vēl desmit minūtes līdz mača beigām ar 4:2 vadībā bija Ciprusa komanda, bet Rēdliha komanda prata atspēlēties un uzvarēt pēcspēles metienos, kuros par galveno varoni kļuva “miķelietis” Andris Džeriņš, kurš prata iemest pat divus “bullīšus” (precīzs metiens padevās arī Ciprusam, bet vārtsargus pārspēt neprata Jekimovs, Ābols, Bukarts, Dārziņš un Meija).

Mača pamatlaikā vārtus Ciprusa komandā guva Ēriks Bisenieks, Gints Meija, Artūrs Kulda un Roberts Jekimovs, Rēdliha vienībā divi precīzi raidījumi Laurim Dārziņam, pa vieniem vārtiem – Mārtiņam Cipulim un Oskaram Cibuļskim.

Pēc spēles visi mača dalībnieki atzina, ka ir lieliski pavadījuši laiku, un valstsvienības hokejisti neslēpa prieku atgriezties uz ledus pēc mēneša pārtraukuma. Ikviens spēlētājs pauda apņēmību šādos pasākumos piedalīties arī turpmāk.

Hokeja zvaigznes nosvin “Ozo” ledus halles...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-03 02:45, pirms 13 gadiem
Jā man ar riktīgi gribējās redzēt, bet kautkā nepagadījos Ožos!!!

...droši ka feins pasāciens!!!
, 2011-06-03 03:48, pirms 13 gadiem
Pat Sprukts atcerejies par slidām
, 2011-06-03 11:10, pirms 13 gadiem
bija labs es biju..:]
, 2011-06-03 14:34, pirms 13 gadiem
kkarlens11 rakstīja: bija labs es biju..:]
Kā apmeklēts?
, 2011-06-03 20:57, pirms 13 gadiem
F, žēl ka nebija zināms info - šo pasākumu es labāk apmeklētu nekā grandiozo IceBox ..
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
1

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
7

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.