Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

LAČ: "Latgale" Rīgā uzvar "Prizmu", "Metalurgs 2" iemet 13 ripas

Šodien Latvijas hokeja čempionāta spēlē pie panākuma tika Daugavpils hokeja klubs "Latgale", kas izbraukumā sīvā cīņā ar 2:1 pieveica hokeja skolas "Rīga/Prizma" hokejistus.

Spēles astotajā minūtē rīdziniekus vadībā izvirzīja Daniels Riekstiņš un minimālu vadību "Rīga/Prizma" hokejisti saglabāja gandrīz līdz spēles vidum. Tomēr 27.minūtē Sandis Virkstenis panāca izlīdzinājumu, bet nepilnas desmit minūtes līdz pamatlaika beigām Renārs Zeltiņš nodrošināja uzvaru "Latgalei" – 2:1. Jāpiebilst, ka visi vārti tika gūti vairākumā.

Četrās savstarpējās spēlēs komandas uzvaras dalījušas uz pusēm, bet kopumā čempionātā labāk veicies rīdziniekiem, kas ar 40 punktiem ir septītie, kamēr "Latgale" ar 29 – vien devītā 10 komandu konkurencē. Pārliecinoši līdere ir "Ozolnieki/Monarch" (85), pārliecinoša pastarīte – "Rīga/LSPA" (3).

Pamatīgu pērienu šodien dabūja "Rīga/LSPA", kas savā laukumā ar 1:13 cieta sagrāvi pret "Liepājas metalurgs 2". Liepājnieku sastāvā ar 5 (3+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Ģirts Jansons, bet 4 (1+3) punkti Paulam Hodzko. "Metalurgi" līgas pastarīti šosezon nav žēlojusi. Iepriekšējās spēlēs "Rīga/LSPA" tika sagrauta ar 9:1, 10:2 un 12:1.

Izmantotie resursi:
lhf.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-03 16:23, pirms 12 gadiem
Prizma pēc iemestā gola nolēma, viss uzvara rokā, a nekā nebija, treneri nespeja čaļus savākt un motivēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Niks Feņenko. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau
3

Aizsargs Feņenko no Ziemeļamerikas pārceļas uz Helsinku ''Jokerit''

LETA. Latvijas aizsargs Niks Feņenko ir noslēdzis līgumu ar Somijas hokeja pēc spēka otrās līgas vienību Helsinku "Jokerit", otrdien savā "Instagram" kontā paziņoja klubs.
Floridas hokejisti pēc uzvaras. Foto. AP. Scanpix
3

Reinhārtam uzvaras vārti pagarinājumā, "Panthers" izlīdzina sēriju pret "Rangers"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie uzvaras Stenlija kausa pusfinālā tikusi Floridas "Panthers", kas pagarinājumā ar 3:2 pārspēja Prezidenta trofejas ieguvēju Ņujorkas "Rangers", tādējādi panākot līdzsvaru sērijā (2-2). Uzvaras vārti Sema Reinhārta kontā.
Dons Vadels. Foto: AP/Scanpix
13

Merzļikinam jauns priekšnieks – "Blue Jackets" izvēlas pieredzējušo Vadelu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets", kuru kopš 2019. gada pārstāv Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, paziņojis par 65 gadus vecā Dona Vadela iecelšanu ģenerālmenedžera, prezidenta un padomes locekļa amatā.