Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam seši, Uščinam – pieci vārtu guvumi Vācijas Bundeslīgas spēlēs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam seši, Uščinam – pieci vārtu guvumi Vācijas Bundeslīgas spēlēs
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Hartenfelser/Imago Images/Scanpix

Vācijas handbola Bundeslīgā spraigās cīņās panākumus guva Daiņa Krištopāna un Latvijā dzimušā Renāra Uščina pārstāvētās komandas.

"Melsungen" uzvarā ar 27:26 pār "Eisenach" Krištopāns vārtu guvumos pārvērta sešus no pavisam veiktajiem desmit metieniem, kā arī divreiz rezultatīvi piespēlēja un bloķēja vienu metienu. Ludzānietis bija rezultatīvākais spēlētājs Melzungenes vienībā.

Vācijas valstsvienības handbolists Uščins realizēja piecus no deviņiem metieniem un rezultatīvi piespēlēja pirms pieciem komandas biedru metieniem, palīdzot "Hannover-Burgdorf" ar 33:30 pārspēt Štutgartes komandu.

Melzungenes un Hannoveres klubi šosezon Bundeslīgā aizvadījuši 23 no 34 spēlēm, 31 punktu ieguvušajai "Melsungen" noslēdzot pirmo piecinieku, kas ir arī Eirokausu zona, bet "Hannover-Burgdorf" sekojot ar 27 punktiem.

Izmantotie avoti:
https://www.liquimoly-hbl.de/en/imp...
https://www.liquimoly-hbl.de/en/imp...