Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns realizē visus metienus uzvarā SEHA līgā

Krišs Upenieks

Krištopāns realizē visus metienus uzvarā SEHA līgā
Dainis Krištopāns
Foto: RK Vardar

Bez zaudējumiem SEHA līgā handbolā turpina cīnīties Latvijas valstsvienības līdera Daiņa Krištopāna pārstāvētā Maķedonijas vienība ''Vardar'', kas savā laukumā bez lielām problēmām otrdien pieveica Rumānijas klubu Bukarestes ''Steaua".

Ar SEHA līgas galveno favorīti ''Vardar'' Bukarestes vienība viesos līdzīgi spēkoties spēja aptuveni 15 minūtes, bet tad pakāpeniski pierādījās ''Vardar'' meistarības pārākums. Pēc pirmā puslaika rezultāta tablo vēstīja 15:11 par labu mājiniekiem, otrais puslaiks bija mazrezultatīvāks, taču nevienā brīdi šaubas par spēles uzvarētāju nebija - galarezultātā ''Vardar'' panākums ar 27:21.

Dainis Krištopāns šajā spēlē pretinieku vārtsargu pārspēja visos savos mēģinājumos, gūstot piecus vārtus. Pirmajā puslaikam Latvijas handbola zvaigznei arī dzeltenā kartīte. SEHA līgā handbolā piedalās desmit komandas, un sezonas sākumā ''Vardar'' četrās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras. Bez zaudējumiem līdz šim cīnīties izdevies vēl ir tikai Horvātijas komandai ''Nexe''.

Tikmēr Vācijas 2. Bundeslīgā zaudējumu piedzīvojusi Austra Tuminska ''Aue", kas saspringtā spēlē viesos ar 32:33 piekāpās ''TUSEM Essen'' handbolistiem. Interesanti, ka šajā spēlē bija divi pilnībā atšķirīgi puslaiki. Jau pēc pirmā puslaika rezultāta tablo vēstīja 21:19 par labu mājiniekiem, bet otrajā nogrieznī šajā spēlē dominēja aizsardzībā. Tuminskis šajā spēlē nepiedalījās muguras savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +1 [+] [-]

, 2018-09-22 22:42, pirms 6 gadiem
Džeki, jūs tur nedaudz saņemieties! Šodien Krištopāns virspār Čempionu līgā spēlēja...

     [+] [-]

, 2018-09-22 22:48, pirms 6 gadiem
gintons rakstīja: Džeki, jūs tur nedaudz saņemieties! Šodien Krištopāns virspār Čempionu līgā spēlēja...
SC jau tā tik reti raksta par mūsu leģionāriem, bet tagad tik nožēlojama kļūda. Par katru Daiņa spēli būtu jāraksta, nevis ik pa laikam. Tā mēs mēģinam popularizēt handbolu, ja pat par labākajiem handbolistiem rakstām tik neregulāri...