Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns gūst četrus vārtus, PSG zaudē Čempionu līgas pusfinālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krištopāns gūst četrus vārtus, PSG zaudē Čempionu līgas pusfinālā
Dainis Krištopāns. Foto: Matthieu Mirville/Zumapress.com/Scanpix

LETA. Latvijas handbolista Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" (PSG) sestdien Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas pusfinālā piedzīvoja neveiksmi un rītdien cīnīsies par bronzu.

PSG ar rezultātu 24:25 (14:16) piekāpās Polijas vienībai Kelces "Vive". Krištopāns pretinieku vārtos meta četrus no sešiem metieniem. Parīzes vienībā rezultatīvākais ar sešiem vārtiem bija Lūks Šteins, bet vēl četrus precīzus metienus pievienoja Elohims Prandi. Uzvarētāju rindās ar sešiem vārtiem izcēlās Alekss Dulšebajevs-Dovičebajevs.

Savukārt pirms tam otrā pusfinālā Vācijas vienība "Magdeburg" ar rezultātu 40:39 (16:18, 15:13, 7:7, 2:1) pēcspēles metienu sērijā pārspēja "Barcelona", kas ir iepriekšējo divu gadu uzvarētāja.

Svētdien vispirms plkst.16.15 tiks aizvadīta spēle par trešo vietu, kurā laukumā dosies arī Krištopāna pārstāvētā komanda, bet pēc tam plkst.19 norisināsies fināls.

"Barcelona" ir turnīra sekmīgākā vienība, 11 reizes uzvarot un vēl piecas reizes spēlējot finālā.

PSG vienīgo reizi finālā spēlēja 2017.gadā, tieši Ķelnē ar 23:24 piekāpjoties Skopjes "Vardar", bet Kelces komanda no diviem fināliem uzvaru svinēja vienā, 2016.gadā pēcspēles metienos pārspējot Vespremas "Telekom".

Čempionu līgā 16 komandas bija sadalītas divās grupās, komandām aizvadot divu apļu turnīru. Grupu pirmo divu vietu ieguvējas kvalificējās ceturtdaļfinālam, bet trešās līdz sestās vietas ieguvējas spēkojās astotdaļfinālā.

Krištopāns ar PSG iepriekšējā sezonā Čempionu līgā tika līdz ceturtdaļfinālam, bet par uzvarētāju kļuva "Barcelona", kas pēcspēles metienos pieveica Polijas klubu Kelces "Vive".

     [+] [-]

, 2023-06-17 23:24, pirms 11 mēnešiem
Kā jau pastala, nevar neko vairāk

     [+] [-]

, 2023-06-17 23:32, pirms 11 mēnešiem
11 Pastalas rakstīja: Kā jau pastala, nevar neko vairāk
kas tev? Lāsmiņa no kaimiņu sētas neiedeva?