Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam trīs vārti, komanda turpina perfekti – uzvarēta arī Vācijas čempione

Agris Suveizda

Krištopānam trīs vārti, komanda turpina perfekti – uzvarēta arī Vācijas čempione
Dainis Krištopāns ar komandas biedriem. Foto: MT Melsungen

Vācijas 1. Bundeslīgas sezonu handbolā ar četrām uzvarām sākusi Daiņa Krištopāna jaunā komanda "Melsungen", kas šovakar izbraukumā pārspēja arī pašreizējo čempionvienību "Kiel" (35:30).

Dainis Krištopāns atzīmējās ar trim vārtiem (metieni 3/4), piecām rezultatīvām piespēlēm un diviem noraidījumiem.

• Pirmajā puslaikā trīs vārtu pārsvars bija mājiniekiem, bet otrajā puslaikā dominēja "Melsungen", kuras lielākais pārsvars bija deviņi vārti.

• Uzvarētājiem rezultatīvākie bija islandietis Elvars Jounsons (9/12) un horvāts Ivans Martinovičs (8/9), bet Ķīles komandai izcēlās Tunisijā dzimušais Austrijas ukraiņu izcelsmes handbolists Nikola Biliks.

• Ķīle par Vācijas čempioni kļuvusi trijās no četrām iepriekšējām sezonām un kopsummā izcīnījusi 23 titulus. Sezonu Ķīle sākusi ar trim uzvarām un diviem zaudējumiem.

• "Melsungen" pagājušajā sezonā finišēja 9. vietā, bet ar pastiprinātu sastāvu jauno sezonu sākusi perfekti – vēl arī 29:19 pār "Goppingen", 28:27 pār "Leipzig" un 33:26 pār "Hamburg".

Izmantotie resursi:
https://www.liquimoly-hbl.de/en/imp...