Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2986, Did:0, useCase: 3

U20 handbolisti Eiropas čempionātu turpina ar zaudējumu galotnē somiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

U20 handbolisti Eiropas čempionātu turpina ar zaudējumu galotnē somiem
Latvijas U20 handbolisti. Foto: EHF

Latvijas Handbola federācija vēsta, ka U20 handbolisti šodien otrajā Eiropas čempionāta grupu turnīra spēlē ar 24:25 piekāpās Somijai. Turnīru tā turpinās pēc trim dienām, kad plānots mačs pret Čehiju.

Latvijas Handbola federācija (LHF) informē, ka U20 izlase Eiropas čempionāta otrajā apakšgrupas spēlē ar 24:25 zaudēja Somijai. Uzvarētājs noskaidrojās spēles izskaņā. 30 sekundes līdz pamatlaika beigām Latvija panāca neizšķirtu 24:24. Turpinājumā jaunie handbolisti neizmantoja iespēju izvirzīties vadībā, bet piecas sekundes līdz pamatlaika beigām somi guva uzvaras vārtus.

Latvijas labā seši vārti Raulam Serafimovičam, bet pieci Ričardam Juzupam un Jevgēņijam Rogonovam. Latvija čempionātu turpinās pēc trim dienām. Turpmākās divas dienas latviešiem būs brīvdienas, bet tad paredzēta cīņa pret Čehiju, kura čempionāta iesākusi ar pārliecinošu panākumu pār Somiju.

Kritisks pēc spēles bija izlases galvenais treneris Arnolds Straume. ''Nezinu, kādēļ šodien bija tik slikta spēle uzbrukumā. Skaidrs ir viens – komandas līderi šodien nospēlēja salīdzinoši sliktu spēli. Šķita, ka viņi nav noskaņojušies, vai ir saguruši. Darījām visu kā ierasts. Es ļoti reti publiski kritizēju spēlētājus, saprotu, ka treneris atbild par rezultātu, bet šoreiz gribu, lai arī spēlētāji uzņemas atbildību. Nekas vēl nav beidzies, iespēja tikt pusfinālā vēl ir dzīva. Divas brīvas dienas, kurās darīsim, domāsim, runāsim ar spēlētājiem. Mēģināsim atrast, kas šodien bija tas, kā dēļ bija tik slikta spēlē.''

Čempionātu handbolisti sāka ar uzvaru pār Bulgāriju ar 32:26.

Latvijas U-20 vīriešu handbola izlases sastāvs

SpēlētājsKlubs
Ritvars PutraDobeles Tenax
Kristers SuharevsDobeles Tenax
Ričards JuzupsDobeles Tenax
Kārlis KrūmiņšDobeles Tenax
Mārtiņš OzoliņšDobeles Tenax
Renārs GrebenņikovsLudzas Latgols
Eduards MalahovsLudzas Latgols
Linards UsānsLudzas Latgols
Jevgeņijs RogonovsMSĢ
Rauls SerafimovičsMSĢ
Niks LagzdaMSĢ
Leno Daniels KazlovskisMSĢ
Valdis KalniņšMSĢ
Andris BorsMSĢ
Ralfs GeislersLemgo (Vācija)
Ilvars ReinholdsUlbroka
Ralfs GeislersSalaspils

Izmantotie resursi;
https://handball.lv/news/u20-viries...

     [+] [-]

, 2022-07-05 08:43, pirms 2 gadiem
Kur tabula?