Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Melnkalnes handbolisti zaudē Maķedonijai

Latvijas handbola izlases pretinieki 2013. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra izšķirīgajās spēlēs Melnkalnes handbolisti pārbaudes spēlē Zlatiborā ar 33:40 zaudēja Maķedonijai, kas savukārt gatavojas Eiropas 2012. gada finālturnīram (sāksies 15. janvārī Serbijā).

Šai spēlei bija eksperimentāls raksturs un tā sastāvēja no trim 25 minūšu trešdaļām. Visās nedaudz pārāki bija maķedonieši (12:8, 15:13 un 13:12).
Melkalnes izlases labā visvairāk vārtu guva Žarko Markovičs no Maķedonijas čempionvienības Skopjes "Metalurg" - 11/3, Mladenam Rakčevičam, kurš arī spēlē šajā pašā klubā, 5 vārti, pa 3 vārtiem guva Vladimirs Osmajičs no Slovēnijas kluba "Cimos Koper" un Nemanja Grbovičs no Malnkalnes kluba "Lovčen".
Melnkalnes izlases rindās nebija tās līdera, Vācijas 1. bundeslīgas komandas "Frisch Auf Goppingen" spēlētāja Draško Mrvaljeviča, kā arī Zorana Roganoviča no Zviedrijas Elitserien kluba "Lugi Lund", Marko Simoviča no Skopjes "Vardar" un Marko Pejoviča no Nīderlandes kluba "Lions".

Janvāra sākumā Melnalnes izlase divas reizes tiksies ar Beļģiju, bet 11. un 14. janvārī ar melnakniešiem spēlēs Latvijas izlase - 11. janvārī Dobelē un 14. janvārī Cetinjē. Tikai grupas uzvarētāji iekļūs izslēgšanas spēļu turnīrā.


U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.