Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Vācijas 3. līgā visaugstāk Šteins un Valkovskis

Vācijas 3. līgā visaugstāk Šteins un Valkovskis
Armands Uščins ar 3 gūtiem vārtiem palīdzēja Desavas komandai gūt svarīgu uzvaru Polheimā un pietuvoties līderu grupai.

Vācijas rokasbumbas 3. līgas čempionātā visaugstāk savās zonās atrodas vārtsarga Raimonda Šteina un Margota Valkovska pārstāvētās komandas, kuras aizvadītajā spēļu kārtā tikās savā starpā, taču abu mūsu izlases spēlētāju duelis izpalika - Raimonds savainojuma dēļ Koburgas komandai joprojām palīdzēt nevar.

Koburgas komanda Austrumu zonā savā laukumā uzņēma HSC "Bad Neustadt" un uzvarēja to ar 24:21. Valkovskis šoreiz vārtus neguva, toties nopelnīja trīs noraidījumus un 52. minūtē viņam spēle beidzās.
Vēl šajā zonā Armanda Uščina pārstāvētais "Dessau/Rosslauer HV" viesos pēdējā sekundē izrāva uzvaru mačā ar HSG "Pohlheim" - 30:29. Armandam 3 gūti vārti.
Turnīra tabulā Koburgas klubs ar 18 punktiem dala 2. - 3. vietu, HSC "Bad Neustadt" ir tikai par punktu mazāk un tas ir 4. vietā, bet Desavas komanda ar 12 punktiem ieņem 8. vietu.

Ziemeļu zonā vārtsarga Edgara Kukšas un Rolanda Ivanova pārstāvētais VfL "Fredenbeck" savā laukumā ar 28:29 zaudēja Berlīnes "Fuchse" otrajai komandai, bet vārtsarga Artūra Kuģa un Māra Veršakova pārstāvētais SV "Beckdorf" viesos ar 27:37 piekāpās "Oranienburger" HC. Ivanovs vārtus neguva, bet Veršakovam 9/4 gūti vārti.
Turnīra tabulā Bekdorfas komanda ar 14 punktiem dala 5. - 6. vietu, bet Fredenbekas komanda ar 10 punktiem dala 10. - 11. vietu.

Rietumu zonā Ērika Blūma pārstāvētais VfL "Edewecht" ar 31:21 uzvarēja Bīlefeldē, bet Mārtiņa Līberga pārstāvētais HSG "Varel-Friesland" savā laukumā ar 30:24 pieveica SV "Adler Konigshof". Blūmam 3/1 vārti, Lībergam - 2 vārti.
Turnīra tabulā Edevehtas komanda ar 14 punktiem ieņem 5. vietu, bet Farelas klubs ar 11 punktiem ir 9. vietā.

Dienvidu zonā sieviešu komandu čempionātā Silvijas Kļaviņas pārstāvētais TV "Grenzach" savā laukumā ar 35:26 pieveica TSV "Ismaning" komandu. Kļaviņai 3 gūti vārti.
Turnīra tabulā Grencahas komanda ar 10 punktiem ieņem 8. vietu.


Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas U20 vīriešu handbola izlases kandidātos seši ārzemēs spēlējošie

Latvijas U20 vīriešu handbola izlases galvenā trenera amatā apstiprinātais Arnolds Straume nosaucis 35 valstsvienības kandidātus. Izlasei šī gada jūlijā priekšā Eiropas čempionāts (B divīzijā) Kosovā.
Itālijas valstsvienības handbolisti pēc pasaules meistarsacīkšu finālturnīra sasniegšanas. Foto: Federazione Italiana Giuoco Handball (FIGH)

Baltiešiem bezierunu zaudējumi PČ atlases pēdējā kārtā, Itālijai pirmais finālturnīrs 21. gadsimtā

Nākamā gada pasaules handbola meistarsacīkšu kvalifikācijas pēdējā kārtā tika apstādinātas Lietuvas un Igaunijas valstsvienības, savukārt lielu sasniegumu paveica Itālijas komanda, kura abās kaujās pieveica Melnkalnes izlasi, kādu no divu veidu lielajiem finālturnīriem sasniedzot trešo reizi vēsturē.
SK "Latgols". Foto: Aija Ozoliņa

Latvijas kausa izcīņas finālu sasniedz "Latgols" handbolistes

Vakar Latvijas sieviešu kausa izcīņu pirmajā pusfinālā uzsāka “Salaspils SS” un “SK Latgols” komandas. Kā pirmās finālu sasniegušas Ludzas handbolistes, kuras ar 33:22 (13:6) izbraukumā pieveica pretinieces.