Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "Celtnieks Rīga" pusfināla sēriju uzsāk ar zaudējumu savā laukumā

"SynotTip" handbola Virslīgas pirmajā pusfināla spēlē, Celtnieks savā laukumā piekāpās SK Latgols handbolistiem ar 28:31 (12:17). Spēles sākumā rezultāts auga lēnām, bet mājiniekiem puslaikā nonākot iedzinējos ar -5(12:17), pateicoties Ritvara Balcera vārtu guvumiem, izdevās vairākas reizes pietuvoties līdz -1(20 : 21, 21 : 22, 22 : 23), tomēr atspēlēties neizdevās. SK Latgols izcīnīja uzvaru izbraukumā spēlē un pusfināla sērijā līdz divām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0. 30. martā 15:00 Ludzā norisināsies sērijas otrā spēlē, kurā jau var noskaidroties komanda, kas cīnīsies par čempionu titulu ar Tenax Dobele un HK Ogre sērijas uzvarētāju.

Baltijas jūras valstu kausa izcīņā handbolā Rīgā tiksies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas U17 čempioni

Šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. maijam, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sporta kluba zālē tiks aizvadīts Baltijas jūras valstu meiteņu un zēnu čempionu kauss U17 vecuma grupā.
Uzvarētājas Jēkabpils SS. Foto: Jēkabpils SS.

Jēkabpils SS handbolistes uzvar U17 grupā, salaspilietes "izrauj" sudrabu

Par Latvijas jaunatnes čempionēm handbolā U17 vecuma grupā piecu komandu konkurencē ir kļuvušas Jēkabpils Sporta skolas komanda, bet spraigajā cīņā par sudrabu Salaspils Sporta skolas komanda ar trīs vārtu pārsvaru apspēlēja dobelnieces.
Dainis Krištopāns aizsardzībā. Foto: Roland Sippel/Eibner/Imago Images

Krištopāna komanda pārspēj Bundeslīgas vicelīderi un tuvojas Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgā šosezon savā laukumā nav zaudējusi Melzungenes vienība, kura šovakar ar 30:28 uzveica vicelīderi Berlīnes "Füchse".