Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Rīt LČ handbolā līderu duelī MSĢ mēģinās revanšēties dobelniekiem

Rīt LČ handbolā līderu duelī MSĢ mēģinās revanšēties dobelniekiem
Foto: Latvijas Handbola federācija

Rīt, 21. decembrī, plkst. 19:00 Murjāņu sporta ģimnāzijas zālē atkārtoti tiksies sezonas līderes Dobeles ''Tenax'' un MSĢ. Iepriekšējā spēlē, 27. septembrī, dobelnieki izšķirošo piecu vārtu pārsvaru guva vien spēles nobeigumā, toreiz Murjāņu handbolistus savā laukumā pārspējot ar 33:28.

Līdz šim Murjāņu handbolistiem piedzīvotas neveiksmes vien divās spēlēs. 20. novembrī Murjāņu komandu pārliecinoši pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA”. Pirmo reizi šajā sezonā abas komandas tikās 14. septembrī, kad ar 36:29 uzvarēja MSĢ. Savukārt otrajā spēlē Murjāņu handbolisti visas spēles garumā tā arī nespēja gūt virsroku, tās beigās piekāpjoties pretiniekam ar rezultātu 20:30.

Turpretī Dobeles ''Tenax'', neskatoties uz pretinieku rādīto pretestību, joprojām saglabā nebeidzamo panākumu virkni, pārliecinoši noturoties līderpozīcijās.

Dobeles ''Tenax'' galvenais treneris Sandris Veršakovs: “Uz katru spēli skatos, kurus spēlētājus likt laukumā. Protams, pirms Baltijas līgas spēlēm ir tāda kā taupīšana un dodu iespēju vairāk paspēlēt un gūt pieredzi jaunajiem puišiem. Ņikita un Kuģis bija iedzīvojušies mikrotraumās, bet tagad jau ir atpakaļ, bet traumas ir vienmēr un komandā notiek rotācija, tāpēc ir labi, ka ir ar ko rotēt. Domāju, ka ceturtdien būs interesanta spēle, augšgala komandas, visiem vajag punktus. Atslābt nevaram un gaidām labu cīņu!”

MSĢ galvenais treneris Arnolds Straume: “Esam noskaņojušies un gatavi spēlei. Diemžēl nebūsim pilnā sastāvā, jo Valdis Kalniņš ir savainojies un gribam viņu pataupīt, par cik priekšā ir U18 izlases spēles, tāpēc neriskēsim. Protams, zaudējums ASK komandai bija sāpīgs, bet spēli jau esam atstājuši pagātnē. Nospēlētas spēles arī pret Ogri, Skrīveriem, Ludzu. Rīt gatavojamies smagai cīņai. Saprotam, ka Dobele ir favorīts, bet spēlēsim savā laukumā un mēģināsim likt viņiem kaut ko pretī. Ceram uz labu cīņu!”

Pēc 12 aizvadītām spēlēm dobelnieki kopvērtējumā iekrājuši 24 punktus, savukārt MSĢ ar 20 punktiem šobrīd atrodas 3. vietā. Par vietu augtāk ar tikpat punktiem ir “ASK Zemessardze/LSPA”, taču viņiem kopumā aizvadītas jau 13 spēles.

Kopvērtējums

VKomandaSUNZVārtiP
1.Tenax Dobele121200+18524
2.ASK Zemessardze/LSPA131003+8720
3.MSĢ121002+11620
4.Ogre/Hydrox12705+6114
5.SK Latgols144010-768
6.Salaspils144010-998
7.Vaiņode12309-1046
8.Skrīveri&Aizkraukle131012-1562

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija


Sestdien Rīgā tiks noskaidroti Latvijas Kausa handbolā ieguvēji

Jau šo sestdien, 25. maijā, Rīgā noslēgsies Latvijas Kausa izcīņas turnīrs handbolā. Sieviešu finālā pulksten 16.00 tiksies komandas “SK Latgols” un “Jēkabpils SS”, bet pulksten 18.00 spēkosies “HK Ogre/HYDROX” un Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti.
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Spraigā nobeigumā "Jēkabpils" pārspēj LSPA un iekļūst Latvijas kausa finālā

Vakar Latvijas sieviešu kausa pusfinālā ceļazīmi uz finālu nodrošināja “Jēkabpils SS” handbolistes, kuras izbraukumā pārspēja “LSPA” komandu (19:17). Pēc nedēļas jēkabpilietes finālā Rīgā tiksies ar Latvijas čempionvienību “SK Latgols”.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.