Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Slovāku treneris nosauc sastāvu

Slovāku treneris nosauc sastāvu
203 cm garais kreisais insaids Caba Sičs ir viens no pieciem ārzemju klubu spēlētājiem un vienīgais Vācijas 1. bundeslīgas pārstāvis Slovākijas izlasē.

Slovākijas vīriešu rokasbumbas izlases galvenais treneris Zoltāns Hejsters nosaucis 16 spēlētājus, kuri gatavosies 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm ar Latvijas izlasi 29. aprīlī Dobelē un 2. maijā Hlohovecā. Pretinieku rindās ir pieci spēlētāji no ārzemju klubiem, bet pārējie pārstāv Slovākijas spēcīgākās komandas.

Savainojumu dēļ Slovākijas izlases rindās nav Martina Stranjovska no Vācijas 1. bundeslīgas komandas HC "Erlangen" un Tomāša Urbana no Prešovas "Tatran". Pieci leģionāri pārstāv četrus Vācijas klubus un vienu Ungārijas komandu, bet no Slovākijas handbola virslīgas pārstāvēti četri klubi.
Zoltāns Hejsters izvēlējies trīs vārtsargus - Teodoru Paulu no "Grundfos Tatabanya" (Ungārijas virslīga), Milošu Puteru no TV "Grosswallstadt" (Vācijas 2. bundeslīga) un Marianu Žernoviču no Hlohovecas HC "Sporta".
Divi līnijas spēlētāji - Mihals Kopčo no "Tatran" un Martins Slaninka no Topolčanu HK "Agro". Četri malējie spēlētāji - Branislavs Cigāņs un Martins Briatka no HK "Agro", kā arī Miroslavs Volentics un Tomāšs Kīsels no Bratislavas ŠKP. Septiņi ārējās līnijas spēlētāji - Caba Sičs no TSV "Hannover-Burgdorf" (Vācijas 1. bundeslīga), Patriks Hruščāks no Rostokas HC "Empor" (Vācijas 2. bundeslīga), Mareks Mikēci no Mārtiņa Līberga pārstāvētā Vācijas 3. līgas kluba HSG "Varel-Friesland", Radovans Pekārs un Olivers Rābeks no "Tatran", kā arī Ļubomirs Djurišs un Mihals Holdošs no HC "Sporta".
Pirms došanās uz Dobeli slovāki 27. aprīlī sapulcēsies uz pāris koptreniņiem Bratislavā.
Pēc divām spēļu kārtām 3. kvalifikācijas grupā Zviedrijai un Slovēnijai ir pa 4 punktiem, bet Latvijai un Slovākijai punktu nav. Finālturnīrā iekļūs pirmo divu vietu ieguvēji no katras grupas, kā arī labākā komanda starp 7 grupu 3. vietu ieguvējām. .


, 2015-04-13 17:33, pirms 9 gadiem
Šie obligāti jāņem,trenerim ūdens mutē sāk krāties,cerams būs ko jaunu izdomājis
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.