Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Dudem vārtu guvums "Limoges" uzvarā Francijas čempionāta spēlē

Dudem vārtu guvums "Limoges" uzvarā Francijas čempionāta spēlē
Latvijas izlases kapteinis Ingars Dude. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Francijas "Lidl Starleague" handbola čempionātā uz uzvaru takas atgriezās Latvijas izlases handbolista Ingara Dudes pārstāvētā "Limoges", kas savā laukumā ar 33:26 sakāva turnīra pastarīti "Tremblay", sagādājot tai sesto neveiksmi pēc kārtas.

33 gadus vecais handbolists šovakar realizēja savu vienīgo izdarīto metienu. "Limoges" vienība maču atklāja ar trīs vārtu guvumiem pēc kārtas, turpinājumā nevienā brīdī vadību neizlaižot no savām rokām. Vistuvāk mājiniekiem "Tremblay" handbolisti tika spēles 38. minūtē, kad "Limoges" bija priekšā ar 16:15.

Kopvērtējumā "Limoges" ar 12 cīņās nopelnītiem 15 punktiem pakāpās uz augsto trešo vietu. Tiesa, jāatzīmē, ka Limoža aizvadījusi vairāk spēļu nekā citas komandas. Nākamo spēli Limožas klubs aizvadīs 15. decembrī, kad viesos spēkosies pret 12. pozīcijā esošo "Chartres".

Izmantotie avoti:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...


Baltijas jūras valstu kausa izcīņā handbolā Rīgā tiksies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas U17 čempioni

Šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. maijam, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sporta kluba zālē tiks aizvadīts Baltijas jūras valstu meiteņu un zēnu čempionu kauss U17 vecuma grupā.
Uzvarētājas Jēkabpils SS. Foto: Jēkabpils SS.

Jēkabpils SS handbolistes uzvar U17 grupā, salaspilietes "izrauj" sudrabu

Par Latvijas jaunatnes čempionēm handbolā U17 vecuma grupā piecu komandu konkurencē ir kļuvušas Jēkabpils Sporta skolas komanda, bet spraigajā cīņā par sudrabu Salaspils Sporta skolas komanda ar trīs vārtu pārsvaru apspēlēja dobelnieces.
Dainis Krištopāns aizsardzībā. Foto: Roland Sippel/Eibner/Imago Images

Krištopāna komanda pārspēj Bundeslīgas vicelīderi un tuvojas Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgā šosezon savā laukumā nav zaudējusi Melzungenes vienība, kura šovakar ar 30:28 uzveica vicelīderi Berlīnes "Füchse".