Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"LSPA" un "Tenax" tiekas pirmo reizi sezonā

"LSPA" un "Tenax" tiekas pirmo reizi sezonā
Edgars Štelfs (Dobeles Tenax, dzeltenais) cīnās ar Guntaru Lejnieku (LSPA)
Foto: Airida Žolīte

Jau šovakar plkst. 19:45 LSPA sporta zālē ceturtajā Rīgas atklātā čempionāta spēlē tiksies divi favorīti - "LSPA" un Dobeles "Tenax".

"LSPA" un "Tenax" vienības duelis jau vairākas sezonas ir viens no saistošākajiem Latvijas handbolā. Tiesa, komandu sastāvus starpsezonā skārušas vairākas izmaiņas.

Atgriežoties tieši Dobeles "Tenax" vienībā, "LSPA" komandu starpsezonā pameta viens no līderiem Oskars Arājs. Dobelnieki papildinājuši rindas arī ar vārtsargiem Ivaru Lācis un Madaru Razmu, kā arī laukuma spēlētājiem - Ansi Bilkšti, Gintu Apali un vairākiem jauniem handbolistiem.

Augstskolas vienību starpsezonā pievienojās viens no "Jūrmalas Sports" līderiem Artis Laganovskis, kā arī no "Stopiņu NHK" vienības pārgāja Aivars Čikuts. Komandai ir arī jauns treneris - pieredzējušais Antons Gendelis. Joprojām "LSPA" sastāvā savainoti ir arī Artis Kurmēns un Lauris Rūtiņš.

Pēdējās trīs savstarpējās spēlēs Dobeles "Tenax" vienība pār "LSPA" svinējusi trīs panākumus. Lai arī sastāva izmaiņas par izteiktu cīņas favorīti padarījusi dobelniekus, tomēr "LSPA" savā laukumā centīsies demonstrēt savu labāko sniegumu.

Atgādinām, ka Rīgas čempionāta pirmajā spēlē Dobeles "Tenax" handbolisti ar 40:16 sagrāva "RVR", bet "LSPA" ar 39:29 pieveica "ASK/LU".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

Kura komanda šovakar svinēs uzvaru?

  • 7

  • 27

  • 1



"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

MSĢ handbolisti dominē Latvijas kausa finālā

Latvijas handbola Virslīgas divkārtējā vicečempione "Murjāņu Sporta ģimnāzija" Latvijas kausa finālā ar 42:29 sakāva "Ogre"/"Hydrox" komandu.
Ludzas "Latgols" handbolistes. Foto: Latvijas Handbola federācija

Ludzas handbolistes triumfē Latvijas kausa izcīņā

Latvijas kausa izcīņas finālā ASK sporta zālē Rīgā Ludzas "Latgols" ar 23:19 pārspēja "Jēkabpils Sporta skolu".
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Spraigā nobeigumā "Jēkabpils" pārspēj LSPA un iekļūst Latvijas kausa finālā

Vakar Latvijas sieviešu kausa pusfinālā ceļazīmi uz finālu nodrošināja “Jēkabpils SS” handbolistes, kuras izbraukumā pārspēja “LSPA” komandu (19:17). Pēc nedēļas jēkabpilietes finālā Rīgā tiksies ar Latvijas čempionvienību “SK Latgols”.