Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Handbols no Spuņņciema ar Anatoliju Kreipānu

Handbols no Spuņņciema ar Anatoliju Kreipānu
ASK/LU handbolisti
Foto: ASK/LU

Šodien Latvijas Virslīgas čempionāta vīriešiem un sievietēm tiks aizvadītas trīs spēles. Maču no Spuņņciemā starp "Jūrmalas Sports" un "ASK/LU" handbolistiem plkst. 13:00 demonstrēs video tiešraidē Sportacentrs TV.

Maču komentēs Anatolijs Kreipāns.

Pēc tam dāmu turnīrā Aizkrauklē plkst. 13:30 "Skrīveri" uzņems Latvijas vicečempiones "LSPA", bet plkst. 15:00 čempiones "Stopiņu NHK" spēlēs ar "Salaspils HK", kam šosezon pie punktiem vēl nav izdevies tikt.

Lai arī "ASK/LU" un "Jūrmalas Sports" turnīra tabulā šķir septiņus punktus un piecas vietas, tomēr pirms laika neviena no komandā balto karogu nav izkārusi. Mača translēšana Sportacentrs TV ir tikai papildus iemesls handbolistiem demonstrēt savu labāko sniegumu.

"ASK/LU" jau pēc pirmā posma nodrošinājuši vietu labākajā četriniekā, savukārt "Jūrmalas Sports" handbolistiem otrajā posmā, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, vajadzīgi papildus punktu, jo augstāk par astoto vietu pakāpties komanda šogad vairs nevarēs.

Svētdien Dobeles "Tenax" un "LSPA" aizvadīs Baltijas līgas spēles, bet Latvijas Virslīgas čempionātā vīriešiem paredzēta vēl viens mačs Rīgā starp "RTU" un "SK Latgols", bet dāmām divi - Ludzā (SK Latgols - LSPA) un Salaspilī (Salaspils HK - Dobeles SS).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Kura komanda izcīnīs uzvaru?

  • 13

  • 18

  • 3



, 2012-12-08 09:04, pirms 11 gadiem
Vai tad pareizi Spuņņciems nerakstijās ar trijiem "ņ"?
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.