Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: "Dobeles Tenax" panāk jau 2:0

Piedāvājam Latvijas Handbola čempionāta vīriešu Virslīgas otrās finālspēles starp HK ''Ogre" un "Dobeles Tenax" fotoapskatu. Ar 29:28 (12:13) pārāki bija dobelnieki, sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 2:0.
Foto: Ritvars Raits


, 2014-05-08 13:08, pirms 10 gadiem
Renčik, Renčik Kas Tev tajā iesmērēts vai tagad tiek smērēts
, 2014-05-08 13:58, pirms 10 gadiem
Un te ir ļoti labi redzams, ka Mancurovs sit ar kulaku pa bumbu, kas pēc noteikumiem nav atļauts. Tiesnesis stāvēja blakus un ieskaitīja.
, 2014-05-09 07:00, pirms 10 gadiem
Līcis/ Stoļarovs kārtējo reizi parādīja, kā nedrīkst tiesāt finālus.
, 2014-05-09 14:56, pirms 10 gadiem
caaliitis rakstīja: Un te ir ļoti labi redzams, ka Mancurovs sit ar kulaku pa bumbu, kas pēc noteikumiem nav atļauts. Tiesnesis stāvēja blakus un ieskaitīja.
Kā nav atļauts? Kur tas ir rakstīts? Ja nezinam, tad labāk nemaitājam gaisu..
IHF rules.
It is permitted to:
7:1 throw, catch, stop, push or hit the ball, by using hands (open or closed), arms, head, torso, thighs, and knees;
Foto: Arvi Sirm/Eesti Käsipalliliit.

Meikšāns kļuvis par četrkārtēju Igaunijas čempionu

Ceturto reizi Igaunijas čempionu titulu ieguvis Latvijas handbola izlases spēlētājs Artūrs Meikšāns, kura pārstāvētā “Polva Serviti” finālsērijā līdz divām uzvarām pārspēja “Mistra” vienību.

Baltijas jūras valstu kausa izcīņā handbolā Rīgā tiksies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas U17 čempioni

Šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. maijam, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sporta kluba zālē tiks aizvadīts Baltijas jūras valstu meiteņu un zēnu čempionu kauss U17 vecuma grupā.
Uzvarētājas Jēkabpils SS. Foto: Jēkabpils SS.

Jēkabpils SS handbolistes uzvar U17 grupā, salaspilietes "izrauj" sudrabu

Par Latvijas jaunatnes čempionēm handbolā U17 vecuma grupā piecu komandu konkurencē ir kļuvušas Jēkabpils Sporta skolas komanda, bet spraigajā cīņā par sudrabu Salaspils Sporta skolas komanda ar trīs vārtu pārsvaru apspēlēja dobelnieces.