Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Ko Ogres handbolisti parādīs pret Dobeles Tenax?

Ko Ogres handbolisti parādīs pret Dobeles Tenax?
Arvis Laganovskis (HK Ogre) starp dobelniekiem
Foto: Ritvars Raits

Jau šovakar Ogrē atsāksies Latvijas Virslīgas čempionāts vīriešiem, kurā "HK Ogre" handbolisti savā laukumā plkst. 19:30 uzņems Dobeles "Tenax" vienību.

Sezonu "HK Ogre" handbolisti iesāka ar diviem zaudējumiem RTU un "Jūrmalas Sports", taču turpināja perfekti. Tika pārspēti līgas jaunpienācēji "Stopiņu NHK", bet pēc tam no ogrēniešu rokas ar Arvi Laganovski (30 vārti) un Arnoldu Straumi (29 vārti) priekšgalā krita arī čempioni "SK Latgols" (31:21) un "Celtnieks/LSPA" (25:23).

Līdz ar to ogrēnieši jau šajā sezonā pārspējuši divus no trīs aizvadītās sezonas Latvijas Virslīgas čempionāta medaļniekiem. Vai no Ogres vienības rokas kritīs arī dobelnieki?

Dobeles "Tenax" vienība šajā sezonā ir aizvadījusi tikai trīs spēles, kurās pārspējusi "SK Latgols" un "LAT-96", bet cīnījusies neizšķirti ar "Celtnieks/LSPA". Šajos mačos 19 reizes izcēlies Andis Ērmanis, bet 14 - Oskars Arājs.

Ogres handbolisti turnīra tabulā ar sešiem punktiem ieņem trešo vietu, bet Dobeles kontā ir pieci punkti un piektā vieta. Līdere ar desmit punktiem sešos mačos ir "Jūrmalas Sports".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

MSĢ handbolisti dominē Latvijas kausa finālā

Latvijas handbola Virslīgas divkārtējā vicečempione "Murjāņu Sporta ģimnāzija" Latvijas kausa finālā ar 42:29 sakāva "Ogre"/"Hydrox" komandu.
Ludzas "Latgols" handbolistes. Foto: Latvijas Handbola federācija

Ludzas handbolistes triumfē Latvijas kausa izcīņā

Latvijas kausa izcīņas finālā ASK sporta zālē Rīgā Ludzas "Latgols" ar 23:19 pārspēja "Jēkabpils Sporta skolu".
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Spraigā nobeigumā "Jēkabpils" pārspēj LSPA un iekļūst Latvijas kausa finālā

Vakar Latvijas sieviešu kausa pusfinālā ceļazīmi uz finālu nodrošināja “Jēkabpils SS” handbolistes, kuras izbraukumā pārspēja “LSPA” komandu (19:17). Pēc nedēļas jēkabpilietes finālā Rīgā tiksies ar Latvijas čempionvienību “SK Latgols”.