Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Kaufmanis

ASK/LSPA uzveic "Jūrmalas Sportu"

ASK/LSPA uzveic "Jūrmalas Sportu"
"ASK/LSPA"

Pirmo uzvaru sezonas otrajā posmā cīņā par 5.-8. vietu izcīnīja ASK/LSPA, kas savā laukumā ar rezultātu 30:24 apspēlēja "Jūrmalas Sportu". Uzvarētāju labā ar septiņiem precīziem metieniem izcēlās Kristers Rihards Ozols.

Pirmos vārtus spēlē guva jūrmalnieku handbolists Raitis Ence, taču praktiski visu pārējo mača daļu vadībā bija ASK/LSPA. Sešu vārtu pārsvaru mājinieki pirmoreiz sasniedza piecas minūtes pirms spēles beigām (28:22) un starpību nosargāja – 30:24.

Sezonas pirmajā posmā abās savstarpējās spēlēs uzvarēja "Jūrmalas Sports", kas rudenī bija pārāks ar rezultātiem 35:32 un 21:20. ASK/LSPA, kas otro posmu sāka ar neveiksmi pret MSĢ/"LAT-Hertz" (29:35), izcīnīja tikai otro uzvaru pēdējās astoņās spēlēs Latvijas čempionātā. Savukārt "Jūrmalas Sports" otro posmu sāka ar zaudējumu "Vaiņodei" – arī 24:30.

Otrajā posmā komandām jāizspēlē divi apļi, un nākamo spēli ASK/LSPA aizvadīs 11. februārī Vaiņodē, kamēr jūrmalnieki 7. februārī uzņems MSĢ/"LAT-Hertz".

ASK/LSPA – Jūrmalas Sports 30:24 (14:11)
ASK/LSPA: Ozols 7, Zvejnieks 6/3, Drobots 5/2, Liepiņš 3, Zariņš 3, Grīnbergs 3, Grants 2, Reniņš 1.
Jūrmalas Sports: Ence 4, Korzāns 4/2, Gulbis 4, Grēberis 4, Narme 3, Kupčs 3, Vilsons 1, Zvejnieks1.


Baltijas jūras valstu kausa izcīņā handbolā Rīgā tiksies Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas U17 čempioni

Šajā nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. maijam, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) sporta kluba zālē tiks aizvadīts Baltijas jūras valstu meiteņu un zēnu čempionu kauss U17 vecuma grupā.
Uzvarētājas Jēkabpils SS. Foto: Jēkabpils SS.

Jēkabpils SS handbolistes uzvar U17 grupā, salaspilietes "izrauj" sudrabu

Par Latvijas jaunatnes čempionēm handbolā U17 vecuma grupā piecu komandu konkurencē ir kļuvušas Jēkabpils Sporta skolas komanda, bet spraigajā cīņā par sudrabu Salaspils Sporta skolas komanda ar trīs vārtu pārsvaru apspēlēja dobelnieces.
Dainis Krištopāns aizsardzībā. Foto: Roland Sippel/Eibner/Imago Images

Krištopāna komanda pārspēj Bundeslīgas vicelīderi un tuvojas Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgā šosezon savā laukumā nav zaudējusi Melzungenes vienība, kura šovakar ar 30:28 uzveica vicelīderi Berlīnes "Füchse".