Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Tihanovs: "Lūdzu handbola Dievu"

Tihanovs: "Lūdzu handbola Dievu"
Helmuts Tihanovs (LSPA)
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Latvijas čempionu "LSPA" vārtsargs Helmuts Tihanovs pēc uzvaras pār Dobeles "Tenax" (26:19) handbolistiem atzina, ka tā bija viena no pēdējo gadu aizraujošākajām spēlēm turnīrā.

Latvijas čempionu "LSPA" vārtsargs Helmuts Tihanovs pēc uzvaras pār Dobeles "Tenax" (26:19) handbolistiem atzina, ka tā bija viena no pēdējo gadu aizraujošākajām spēlēm turnīrā.

"Sen nebiju izbaudījis tādas emocijas Latvijas čempionātā, kad katri vārti var izšķirt spēles likteni un Latvijas čempionāta uzvarētāju," stāsta Tihanovs. "Pērn kopā ar "ASK" komandu netiku pat pie bronzas medaļas, kas uzvaras vērtību vakar tikai palielināja."

Sportists atzina, ka Dobeles sporta hallē šādā atmosfērā spēlēt nav viegli: "Jau pirms mača bija skaidrs, ka uzvarētājs tiks noskaidrots sīvā cīņā. Objektīvi mēs esam spēcīgāki – mēs esam pieredzējušāki un mūsu komandā spēlē vairāki Latvijas izlases spēlētāji, bet Dobelē vairāk gados jaunāki handbolisti, kuriem nav tik lielas spēļu prakses."

Spēli "LSPA" handbolisti iesāka pārliecinoši, izvirzoties vadībā ar 7:2, tomēr otrajā puslaikā dobelnieki, līdzjutēju atbalstīti, izmantoja mūsu pasīvo uzbrukumu un izvirzījās pat vadībā ar 16:15. "Nezinu, kas mums liedza spēlēt visas 60 minūtes kā to darījām pirmās 15 minūtēs," turpina 29 gadus vecais spēlētājs. "Situācijā, kad man tik bieži ir jāvelk vārtos, saprotu, ka otrajā puslaikā visa spēle var apgriezties kājām gaisā, kā arī notika. Vienu brīdi likās, ka esam tik ļoti apjukuši un zaudējuši vēso prātu uzbrukumā, ka zelts var aizslīdēt gar degunu, tāpēc lūdzu handbola Dievu (smaida), lai viņš palīdz čaļiem nospēlēt spēles beigas bez rupjām un glupām kļūdām. Izskatās ka sadzirdēja..." Pēdējās mača desmit minūtes rīdzinieki nospēlēja pārliecinoši, izlīdzinot rezultātu vien 48. minūtē (17:17), bet mača izskaņā jau iegūstot septiņu vārtu pārsvaru - 26:19.

Lai otro gadu uzvarētu Latvijas čempionātā "LSPA" vienībai jāuzvar atlikušajās trīs spēlēs. "Vēl pāris spēles ir priekšā," stāsta handbolists. "It īpaši pret "ASK", kurās punktus mēs noteikti nedrīkstam atdot."


, 2011-03-03 18:21, pirms 13 gadiem
Haļava!
, 2011-03-03 18:24, pirms 13 gadiem
Lai otro gadu uzvarētu Latvijas čempionātā "LSPA" vienībai jāuzvar atlikušajās trīs spēlēs. "Vēl pāris spēles ir priekšā," stāsta handbolists. "It īpaši pret "ASK", kurās punktus mēs noteikti nedrīkstam atdot."

Kāds ASK, ASK 6-dien Ludzā zaudēs vēl..
, 2011-03-03 18:57, pirms 13 gadiem
varēja Helmutam uzaisīt video viens vai otrs
vispār biežāk intervijas ar handbolistiem, treneriem, federācijas pārstāvjiem un video!
, 2011-03-03 19:04, pirms 13 gadiem
luudzi dievu vai aardiijies vaartos?
, 2011-03-03 19:11, pirms 13 gadiem
pasaules gals rakstīja: Lai otro gadu uzvarētu Latvijas čempionātā "LSPA" vienībai jāuzvar atlikušajās trīs spēlēs. "Vēl pāris spēles ir priekšā," stāsta handbolists. "It īpaši pret "ASK", kurās punktus mēs noteikti nedrīkstam atdot."

Kāds ASK, ASK 6-dien Ludzā zaudēs vēl..
Kāds sakars LSPA komandai ar LUDZAS un ASK spēli?
Mes nedrīkstam zaudēt punktus
, 2011-03-03 19:16, pirms 13 gadiem
pascal_Hens* rakstīja: luudzi dievu vai aardiijies vaartos?
Handbola Dievs ārdījās manā vietā
, 2011-03-03 20:12, pirms 13 gadiem
Sakara nekāda, bet LSPA tā uztraucas par spēli ar ASK, itkā nepaņems. ASK tur nav kam spēlēt, vieni jaunie palikuši
, 2011-03-03 20:18, pirms 13 gadiem
kentons rakstīja: Handbola Dievs ārdījās manā vietā
Cerams tas pats Dievs ārdīsies tajā pašā laukumā spēlē pret Austriju
, 2011-03-07 15:01, pirms 13 gadiem
Malachi patiess prieks, ka uzvareejaat
bet, kad vaartsargiem labi iet tik noziimiigajaas speelees un komanda uzvar, tad dubultais prieks
Labi, ka Tas "Handbola Dievs" sadzirdeeja
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.