Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"LSPA" trešo reizi pēc kārtas uzvar Rīgā

"LSPA" trešo reizi pēc kārtas uzvar Rīgā
Andis Ērmanis
Foto: Ritvars Raits

2010. gada Rīgas atklātā čempionāta finālā ar 33:25 (15:10) pieveicot Dobeles "Tenax", trešo gadu pēc kārtas galvaspilsētas stiprākās komandas godu izcīnīja "LSPA" handbolisti.

Jau ar spēles pirmajām minūtēm "LSPA" handbolisti parādīja, ka neļaus dobelniekiem aizvest Rīgas kausu prom no galvaspilsētas. Pēc Edgara Vadzīša, Normunda Blome un Egila Politera precīzajiem metieniem augstskolas handbolisti piektajā minūtē izvirzījās vadībā ar 5:0.

Sešu minūšu laikā, izmantojot skaitlisko vairākumu, dobelniekiem ar Ginta Grandberga, Sergeja Kalniņa un Mārtiņa Līberga vārtu guvumiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz diviem vārtiem (3:5), tomēr studenti neļāva viesiem vairāk pietuvoties. Turpinājumā "LSPA" pakāpeniski palielināja rezultāta starpību, sešas minūtes pirms puslaika beigām panākot +7 (14:7). Pirms pārtraukuma pēc Kalniņa un Līberga precīzajiem metieniem "Tenax"izdevās samazināt savus mīnusu līdz pieciem vārtiem (10:15).

Otrajā puslaikā jau pēc nospēlētājām astoņām minūtēm "LSPA"handbolistiem pēc diviem Anda Ērmaņa un Oskara Arāja vārtiem izdevās panākt +9 (21:12). Vairākkārt Dobeles komandai izdevās pietuvoties līdz sešu vārtu deficītam, tomēr "LSPA" tuvāk pretiniekus vairs nelaida. Līdz ar to augstskolas handbolisti trešo gadu pēc kārtas triumfēja Rīgas čempionātā - 33:25.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 9/3 vārtiem bija Andis Ērmanis, bet piecus vārtus guva Normunds Blome. Pretiniekiem septiņas reizes precīzs bija Sergejs Kalniņš, bet piecreiz - Mārtiņš Lībergs un Aleksandrs Krastiņš.

Rīgas atklātais čempionāts.
2. oktobris.
LSPA - Dobeles Tenax 33:25 (15:10)

LSPA: Ērmanis 9/3, Blome 5, Politers, Vadzītis un Kurmēns 3, Lejnieks, Arājs un Rūtiņš 2, Lisovskis 2/1, Dāvidnieks un Eglītis 1.
Tenax: Kalniņš 7, M. Lībergs 5, Krastiņš 5/3, Auziņš un Grandbergs 2, Pintāns, Bisenieks, Alps un Apals 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-02 20:25, pirms 14 gadiem
aciimreidzot LSPA ir speecigaki!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-02 20:48, pirms 14 gadiem
atgriezīsies dobelei saspēles vadītājs tad būs maķenīt cita spēle..
, 2010-10-02 20:59, pirms 14 gadiem
Tomāts monstrs!
, 2010-10-03 01:18, pirms 14 gadiem
kurmis aiziet
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.