Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Montgomerijs Raidera kausa komandā neiekļauj Keisiju un Rouzu

Montgomerijs Raidera kausa komandā neiekļauj Keisiju un Rouzu
Padregs Haringtons
Foto: AFP/Scanpix

Eiropas Raidera kausa komandas kapteinis Kolins Montgomerijas paziņojis to trīs golferu vārdus, kurus viņš kā kapteinis izvēlējies iekļaut komandā mačiem pret ASV. Laimīgā trijotne ir itālis Eduardo Molinari, īrs Padregs Haringtons un anglis Lūks Donalds.

Minētie trīs golferi pievienosies jau iepriekš deviņiem zināmajiem, kas ir angļi Lī Vestvuds, Ross Fišers un Ians Poulters, Ziemeļīrijas pārstāvji Rorijs Makilrojs un Greiems Makdovels, kā arī vācietis Martins Kaimers, spānis Migels Anhels Himeness, Molinari brālis Frančesko un zviedrs Peters Hansons.

Aiz strīpas šoreiz palika pasaules devītais numurs Pols Keisijs (Anglija), kā arī viņa tautietis Džastins Rouzs. Pirmā neiekļaušana komandā uzskatāma par lielu pārsteigumu. Keisijs piedalījās pēdējās trīs Raidera kausa izcīņās.

Šosezon divos PGA tūres turnīros uzvarējušais Rouzs, protams, pauda sašutumu par notikušo: "Uzskatu, ka man bija tikpat labas izredzes kā pārējiem kandidātiem. Keisija neiekļaušana rada vairākus jautājumus. Domāju, ka ļoti daudz cilvēku nebūtu izvēlējušies tos trīs, kurus izvēlējās Kolins."

Galējais ASV sastāvs kļūs zināms šīs nedēļas laikā. Pagaidām komandā iekļauti Fils Mikelsons, Hanters Meihans, Baba Vatsons, Džims Fjuriks, Stīvs Strikers, Dastins Džonsons, Džefs Overtons un Mets Kučars. Vienības kapteinim Korijam Peivinam jāizlemj, kuriem četriem golferiem piešķirt "wild card".

Raidera kausa izcīņa šoreiz notiks Velsā no 1. līdz 3. oktobrim.

Izmantotie resursi:
Boston Herald


, 2010-08-30 09:48, pirms 14 gadiem
Nu jau gan; ta taks Eiropas komanda; kadel avots ir ASV avize? Gan jau ka visi 3 pelnijusi but; jaskatas tacu Ryder Cup macu specifika, tadel ari Donaldu panema
Nellija Korda. Foto: Reuters/Scanpix

Golfere Korda atkārto LPGA rekordu un triumfē piektajā turnīrā pēc kārtas

LETA--AP. ASV golfere Nellija Korda svētdien atkārtoja Sieviešu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) rekordu, triumfējot piektajā turnīrā pēc kārtas.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.