Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vudsam neveiksmīga atgriešanās, uzvar viņa bijušais kedijs un Skots

Vudsam neveiksmīga atgriešanās, uzvar viņa bijušais kedijs un Skots
Adams Skots un Stīvs Viljamss
Foto: AFP/Scanpix

Taigers Vudss pirmajā turnīrā pēc vairāku mēnešu pauzes ieņēmis dalītu 37. vietu "WGC Bridgestone Invitational" sacensībās. Tikmēr par uzvarētāju kļuva austrālietis Adams Skots.

Vudsam reālu izredžu uz uzvaru nebija jau pēc pirmā raunda. 72 sitienu bedrīšu summā Taigers savāca +1, kas viņam deva dalītu 37. vietu. "Sāku lieliski, taču tad pazaudēju savu spēli. Beigās izdevās atkal nospēlēt labi. Vienkārši jāturpina spēlēt. Praksi un spēles garšu atgūšu tikai ar spēlēšanu," atzina Vudss, kuram tas bija pirmais turnīrs kopš maija.

Interesanti, ka "WGC Bridgestone Invitational" sacensībās uzvarēja austrālietis Adams Skots. Par viņa jauno kediju kļuvis Skots Viljamss, kuru Taigers pagājušajā mēnesī atlaida. Skots uzvarēja ar -17. Viņš par četriem sitieniem pārspēja amerikāni Rikiju Fauleru un ranga līderi, Anglijas golferi Lūku Donaldu.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com


, 2011-08-08 18:07, pirms 13 gadiem
ironiski ...
, 2011-08-08 20:44, pirms 13 gadiem
Cerams drīz atgūs savu labāko formu.
, 2011-08-08 23:36, pirms 13 gadiem
nevar teikt ka neveiksmīga atgriešanās. Vienkārši viss tāds neveiksmīgs gads sanācis.
Skotijs Šeflers. Foto: AFP/Scanpix
3

Par uzbrukumu policistam uz īsu brīdi aiztur golfa ranga līderi Šefleru

Pirms PGA čempionāta turnīra otrās dienas policija aizturējusi ranga pirmo numuru Skotiju Šefleru. Viņš gan vēlāk atbrīvots. Viņš aizturēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp uzbrukumu policistam, brīdī, kad mēģinājis neievērot policistu kontrolēto satiksmi pie iebraukšanas ''Valhalla'' golfa klubā pēc tur notikušā satiksmes negadījuma.
Nellija Korda. Foto: Reuters/Scanpix

Golfere Korda atkārto LPGA rekordu un triumfē piektajā turnīrā pēc kārtas

LETA--AP. ASV golfere Nellija Korda svētdien atkārtoja Sieviešu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) rekordu, triumfējot piektajā turnīrā pēc kārtas.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.