Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1171, Did:0, useCase: 3

Kā "Lakers" apspēlēja "Timberwolves"...

Noslēgumam tuvojas NBA čempionāta regulārā sezona un vairākas komandas jau var sākt domāt par izslēgšanas spēlēm. Viena no tām ir Losandželosas „Lakers”, kura ,visticamāk, atlikušajās spēlēs sadalīs otro un trešo vietu Rietumu konferencē ar Dalasas „Mavericks”. Piektdienas vakarā devos uz „Staples Center” vērot kā „Lakers” uzņem Minesotas „Timberwolves” ar tās lielāko zvaigzni Kevin Love ierindā. Saspringtā spēlē uzvaru izcīnīja mājinieki ar rezultātu 106:98, lai gan pēc pirmā puslaika atradās iedzinēju lomā.

"Lakers" pirmsspēles rullītis



Lai arī Minesotas komanda šosezon ir viena no vājākajām visā līgā, tomēr, ja tur ir tāds spēlētājs kā Kevin Love, kurš pavisam nesen sasniedza jaunu līgas rekordu pēc kārtas izcīnītajos „double-double” (kopš 1976.gada, kad apvienojās ABA ar NBA),tad nav jābrīnās par piepildītajām tribīnēm „Staples Center” arēnā. Love sērija gan pārtrūka pagājušajā nedēļā pret Goldensteitas „Warriors” un apstājās pie 53 sasniegtajiem „double-double” pēc kārtas. Vēl jo vairāk interesants solījās būt viņa duelis ar pašreiz lieliski spēlējošo „Lakers” centru Andrew Bynum, kurš pēc „All-Stars” pārtraukuma, manuprāt, ir pats vērtīgākais centrs visā līgā.

Abi spēlētāji šajā spēlē arī apliecināja savu klasi ar sasniegtajiem „double-double”. Attiecīgi Bynum 10 punkti un 14 izcīnītas bumbas zem groziem (ceturtās ceturtdaļas vidū tika noraidīts no laukuma par rupju spēli pret Michael Beasley),bet Love 15 punkti un 13 bumbas zem groziem. Ļoti labu spēli mājinieku rindās aizvadīja spānis Pau Gasol, kura rēķinā 25 gūti punkti, savukārt „Lakers” lielākās zvaigznes Kobe Bryant kontā 18 punkti. Kobe gan pēc pārtraukuma uz otro puslaiku ieradās vēlāk nekā komandas biedri, turklāt mazliet pieklibodams. „Lakers” līdzjutēji to uztvēra ar bažām par savu mīluli, bet tomēr Bryant iesaistījās spēlē un deva savu artavu komandas uzvarā.

Skatītājiem noteikti nenācās vilties par šo spēli, jo intriga saglabājās līdz pat pēdējām minūtēm un spēle bija asa, it īpaši pēdējā ceturtdaļā (vienā no momentiem Bynum uz dēļiem nolika Beasley, un pēc šīs epizodes gandrīz izcēlās kautiņš starp Matt Barnes un jau minēto Beasley). Starp līdzjutējiem kā vienmēr varēja manīt slavenības -šoreiz netālu man priekšā spēli vēroja mūzikas zvaigzne Will.i.am, kurš vairāk zināms kā grupas „Black Eyed Peas” dalībnieks.

Will.i.am spēles pārtraukumā



Kas attiecas uz „Lakers” faniem kopumā, tad viņi vienkārši dievina savu komandu un atbalsts Losandželosā ir milzīgs. Kobe Bryant ir kā Dievs visā Losandželosā un nešaubos, ka arī citviet pasaulē, tostarp arī Latvijā, šai komandai ar Kobi priekšgalā ir liels līdzjutēju pulks. Manuprāt, „Lakers” arī šosezon sagādās saviem faniem svētkus, izcīnot trešo čempionu titulu pēc kārtas. Daudz kas būs atkarīgs ne vien no Bryant vai Gasol spēles, bet liels faktors „play-off” spēlēs būs Andrew Bynum (ja vien atkal nebūs traumas).







 +16 [+] [-]

, 2011-03-19 17:27, pirms 13 gadiem
Varu tevi tik apskaust , super raksts! Uz clippers spēlēm ar es bijis ?

  +8 [+] [-]

, 2011-03-19 17:38, pirms 13 gadiem
Autors malacis, ljoti interesanti raksti un personiga peredze piedevaam!

 +10 [+] [-]

, 2011-03-19 19:43, pirms 13 gadiem
nikee rakstīja: Varu tevi tik apskaust , super raksts! Uz clippers spēlēm ar es bijis ?
Jaa esmu bijis arii uz dazhaam Clippers speeleem,bet Lakers speelu atmosfeera ir pavisam citaa dimensijaa....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-20 10:25, pirms 13 gadiem
Būtu vairak šadu rakstu ari par citiem sporta veidiem
Bet sis ir loti labs raksts

  +3 [+] [-]

, 2011-03-20 13:52, pirms 13 gadiem
Labs, interesants un daudzpusīgs raksts. Tā turpināt! ''+'' Tev!

     [+] [-]

, 2011-03-20 20:24, pirms 13 gadiem
Tiešām labs raksts un vieta arī ne no tām lētākajām, gandrīz pie paša laukuma, ja nav noslēpums kādas ir cenas sektoros pie laukuma?

  +1 [+] [-]

, 2011-03-20 21:06, pirms 13 gadiem
Davis1989 rakstīja: Tiešām labs raksts un vieta arī ne no tām lētākajām, gandrīz pie paša laukuma, ja nav noslēpums kādas ir cenas sektoros pie laukuma?
Konkreeti shai speelei pret Timberwolves man vieta izmaksaaja 400$...bet visas speeles jau neseezhu tik labaa vietaa,jo pret vadoshajiem klubiem taa vieta maksaa krietni vairaak...Tad izveelos vietu kaadaa no augshejiem sektoriem un paaredzu laukumu pietikami labi.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-22 16:07, pirms 13 gadiem
Njā pievienojos apskaudēju bariņam... ! Super rakksts un beidzot arī sagaidiju rakstu par bbolu paldies tev.. varu iejusties kautvai nedaudz tuvāk, kā ir būt tur klātienē......

     [+] [-]

, 2011-03-27 01:24, pirms 13 gadiem
tas čalis, pirmajā bildē, rūtainā uzvalkā nav no Black Eyed Peas? =D

     [+] [-]

, 2011-03-27 04:34, pirms 13 gadiem
boldes rakstīja: tas čalis, pirmajā bildē, rūtainā uzvalkā nav no Black Eyed Peas? =D
Ir jau ir...Es jau rakstaa mineeju par Will.i.am (Black Eyed Peas muuzikis) Tapeec jau ieliku to bildi ar vinu...