Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1171, Did:0, useCase: 3

Aiz Detroitas zvaigžņotajām mugurām

Pēc trīs uzvarām pēc kārtas, „LA Kings” savās mājās uzņēma vienu no līgas grandiem „Detroitas Red Wings”. Šoreiz loti rezultatīvā spēlē karaļi piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar rezultātu 4:7.

Kā jau to varēja gaidīt, tad visas biļetes 18 tūkstošus ietilpīgajā arēnā tika izpārdotas. Kā nekā pilsētā ieradās „Red Wings” ar tādiem spēlētājiem kā Datsyk, Modano, Lidstrom, Zetteberg, Holmstrom, Bertuzzi. Jāteic, ka arēnā bija sapulcējušies ļoti daudz sarkano spārnu līdzjutēji, kuri visas spēles laikā loti kaismīgi atbalstīja savu komandu. Kad rezultāts pēdējā trešdaļā kļuva graujošais 1-5, tad arī 1-6 un 1-7, „Kings” līdzjutēji lēnām atstāja „Staples Center” arēnu un es sāku justies it kā atrastos Detroitā nevis Losandželosā, jo „Red Wings” fani ar dažādiem saukļiem sāka svinēt savas komandas uzvaru ar vien skaļāk. Bet "let's go Kings" sauklis bija izkūpējis gaisā.

Lai gan slovāks M.Handzus spēles sākumā izvirzīja mājiniekus vadībā, tomēr drīz vien D.Miller (starp citu Buffalo „Sabres” un ASV izlases vārtsarga Ryan Miller brālis), D.Cleary un N.Lidstrom panāca 3-1 par labu viesiem. Otrajā trešdaļā jau 4-1,izceļoties Pavel Datsyk.Bet pēdējā trešdaļā jau izskatījās, ka būs smaga sagrāve, jo trīs vārtus pēc kārtas „Red Wings” labā guva D.Helm, atkal D.Miller un J.Hudler, kurš, kā zināms, vēl pērn spēlēja KHL klubā Maskavas „Dynamo”. Tomēr spēles beigās rezultātu kaut cik pieklājīgāku( 4-7) panāca D.Brown,W.Simmonds un B.Richardson. Jāteic, ka ne labāko spēli aizvadīja līdz šim lieliski spēlējošais „Kings” vārtsargs Jonathan Quick, kurš pēc sestajiem ielaistajiem vārtiem tika nomainīts.

Detroita gūs piektos vārtus

Pašam bija iespēja šo spēli vērot atrodoties uzreiz aiz „Red Wings” spēlētāju soliņa un bija sajūta, ka priekšā atrodas kāda All Stars komanda ar tādām zvaigznēm kā Mike Modano, Nicklas Lidstrom, Henrik Zetteberg, Pavel Datsyk un tā varētu turpināt. Protams, jāpiemin arī galvenais treneris Mike Babcock, kura trenera karjeras rēķinā jau olimpiskais zelts un pasaules čempiona tituls, vadot Kanādas izlasi, kā arī Stenlija kauss ar „Red Wings”. Manā skatījumā viņam ir visas iespējas iet leģendārā Scotty Bowman ceļu.

„Kings” fani mājup devās bēdīgā noskaņojumā, bet tagad jāgatavojas nākamajām trīs mājas spēlēm pret lieliski spēlējošo Fīniksas „Coyotes”, tad Vankūveras „Canucks” un visbeidzot pirmdien ciemos brauc Kārlis Skrastiņš ar Dalasas „Stars”. Cīņa par play-off turpinās un katra nākamā spēle būs loti nozīmīga karaļiem.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-01 20:04, pirms 13 gadiem
fani jau nu gan baigie!
Slēpts komentārs: Marquis
Slēpts komentārs: praktikants

  +9 [+] [-]

, 2011-03-01 21:00, pirms 13 gadiem
Marquis rakstīja: Šito Tu vari rakstīt 7 klases dienasgrāmatā.
Aizej kādreiz uz Avangard vai SKA spēlēm, tas pats.
Nu tad dižais, varenais Marquis, uzraksti labāk, no savas pieredzes. Priecājies, ka ir dažādība, ja nepatīk - nelasi. Man patika - izlasīju. Raksts bija grūti lasāms, bet par video jau vien plusiņš

  +2 [+] [-]

, 2011-03-01 21:02, pirms 13 gadiem
praktikants rakstīja: Stils rakstam galīgi garām, un visu laiku zvaigznes statuss vieniem un tiem pašiem 4 spēlētājiem! Tās jau ir mirstošās zvaigznes!
aizej tu kaut kur!drosvien skaties sms credit speeles un priecaajies

  +2 [+] [-]

, 2011-03-01 22:04, pirms 13 gadiem
Limīgais!

  +3 [+] [-]

, 2011-03-02 01:01, pirms 13 gadiem
Malacis!! paldies par rakstu un video!!

 +10 [+] [-]

, 2011-03-02 06:33, pirms 13 gadiem
Nu nav man profesija-zhurnalists,kursh jums var uzcept perfektu rakstu. Tas ir taa pat kaa man garsho torte( lasi patiik hokejs),bet neuzcepshu es vinu tik garshiigu kaa konditors( lasi zhurnalists )... Bet kritiku pienemu,paldies.

  +6 [+] [-]

, 2011-03-02 14:27, pirms 13 gadiem
neņem galvā šitos pirdējus.Vienīgais,varēji vēl kādu bilžu galeriju izveidot.

     [+] [-]

, 2011-03-02 19:26, pirms 13 gadiem
njā interesanti lasīt šos raxtus uzaicinī lūdzu pie sevis ciemos, nebūtu nekas pretī ko tādu dzīvē redzēt... Njā, bet, ja raksti angliski uzvardus pareizi ir Datsyuk nevis Datsyk maza kļūdiņa, bet lasīt tas, protams, netraucē Varētu vēl kādu rakstiņu par LA Lakers

  +2 [+] [-]

, 2011-03-02 19:57, pirms 13 gadiem
janioss rakstīja: njā interesanti lasīt šos raxtus uzaicinī lūdzu pie sevis ciemos, nebūtu nekas pretī ko tādu dzīvē redzēt... Njā, bet, ja raksti angliski uzvardus pareizi ir Datsyuk nevis Datsyk maza kļūdiņa, bet lasīt tas, protams, netraucē Varētu vēl kādu rakstiņu par LA Lakers
Jaa par Datsyuk tev taisniiba,paldies par noraadi uz kluudu.
Ok,nakamreiz,kad apmekleeshu Lakers speeli,centiishos to aprakstiit un uztaisiit kaadas bildes un video.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-03 08:55, pirms 13 gadiem
Mūsu arēnā daudz daudz labāka atmosfēra

  +2 [+] [-]

, 2011-03-03 11:31, pirms 13 gadiem
normāls raksts,pie staba ar var pi..isties,ja nav ko darīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-03-05 16:08, pirms 13 gadiem
praktikants rakstīja: Stils rakstam galīgi garām, un visu laiku zvaigznes statuss vieniem un tiem pašiem 4 spēlētājiem! Tās jau ir mirstošās zvaigznes!
tu gan jau vsp pat ASV nēsi bijis, kurnu nhl spēli dzīvajā redzējis, sedi savā latgalē un purksti, preicājies būtu

     [+] [-]

, 2011-03-05 16:34, pirms 13 gadiem
LA Staples Center rakstīja: Jaa par Datsyuk tev taisniiba,paldies par noraadi uz kluudu.
Ok,nakamreiz,kad apmekleeshu Lakers speeli,centiishos to aprakstiit un uztaisiit kaadas bildes un video.
raksts man patika, paldies, bet nevajag rakstīit spēlētāju vārdus angliski slīpajā rakstā vēl pie tam. Ja gribēji rakstīt oriģināl valodā, tad vaŗeji rakstīt Дацю́к .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-03-05 19:18, pirms 13 gadiem
Izmisums rakstīja: Uz basi kādreiz nedomā aiziet?
Kkad skatijos dr.lv Buļam albumu ...šis tur bija iekomentējis, ka uz basi tās biļetes ir daudz grūtāk dabūt nekā uz hokeju..!?
Tieshi mans naakamais raksts ir par Los Angeles basketbola un hokeja fanu izmaksaam,tur arii ir konkreeti par bileteem aprakstiits.Nosuutiiju jau rakstu uz SC redakciju,vajadzeetu buut publiceetam kaut kad shodien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-06 00:09, pirms 13 gadiem
dafs rakstīja: tu gan jau vsp pat ASV nēsi bijis, kurnu nhl spēli dzīvajā redzējis, sedi savā latgalē un purksti, preicājies būtu
Tavs minējums par manu reģionālo piederību ir galīgi garām. Un esmu bijis tur kur esmu gribējis būt nez ar ko ASV ir pārāka par citām valstīm? Ne ar ko!