Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis par Eirolīgu un NBA play-off pirmo kārtu

Šodien vēlos izteikt savas domas par vadošajiem klubu čempionātiem - Eirolīga un NBA. Eiropā play-offi jau rit pilnā sparā un divas komandas ir nodrošinājušas vietu nākamajā kārtā, kamēr atlikušajos divos pāros sērijas rezultāts ir neizšķirts un nākošā būs izšķirošā spēle.

Man bija pārsteigums, ka Real tik viegli pārspēja Maccabi. Komanda nespēja vai pat negribēja izrādīt pretestību Madrides klubam. Komanda sezonas izskaņā spēlē drausmīgi un te var sašūpoties arī Blata krēsls.

CSKA arī visai viegli iesoļoja Final Four, kaut gan trešājā spēlē piedzīvoja ļoti smagu zaudējumu. Es neatceros, ka būtu redzējis, kad tik pārliecinoši un vienkārši tiek izģērbta Mesinas komanda. Jāatzīst, ka ceturtajā spēlē tiesneši bija uzēdušies uz Caja Laboral un noraka spēles intrigu jau pašos pamatos.

Aizraujošs duelis risinās starp Panathinaikos un Barcelona, jau pēc pirmās spēles varēja secināt, ka šajā pārī būs onteresanta cīņa. Grieķi izniekoja savu iespēju uzvarēt ceturtajā spēlē un noslēgt šo dueli. Šobrīd bumba ir Barcelonas pusē, jo viņi tagad ir psiholoģiski labāki + izšķirošais mačs jāaizvada savu skatītāju priekšā.

Pēdējā pārī tiekas Efes un Olympiacos, Turkiem vakar smagi noveicās, jo vēl minūti pirms spēles beigām zaudēja ar septiņu punktu starpību, bet Grieķi pieļāva tik daudz kļūdu, ka izniekoja uzvaru. Lai arī sērija ir nonākusi līdz izšķirošajam mačam es domāju, ka Final Four mēs redzēsim Grieķu, Krievu un divus Spāņu klubus.

Okeāna otrajā krastā šonakt sākas play-off pirmā kārtā. Es neatceros, kad pēdējo reizi viens klubs ir bijis tik liels favorīts. Šobrīd par 99% visi titulu jau atdevuši Heat - tas ir arī pareizi, jo komandai ir vairāki līderi, kurus apturēt var tikai līderu traumas.

Austrumos play-off mači man būs garlaicīgi, jo intrigu es varētu sagaidīt tikai, kad Knicks vai Pacers tiksies ar Heat, jo viņi māk spēlēt pret šo klubu. Tomēr finālistu no austrumiem mēs jau zinam.

Bet rietumos mūs sagaida fantastiska pirmā kārta. Clippers un Memfisas duelī ir 51 pret 49, abiem klubiem ir vienlīdzīgas izredzes. Goldensteita iespējams ir izpildījusi savu galveno mērķi - iekļūšana play-off, bet viņi ir neprognozējami un tas var nospēlēt, lai uzvarētu pirmajā kārtā.

Oklahoma pret Hjūstonu - uzskatu, ka Hardena atdošana bija lielākā Thunder vadītāju kļūda, jo bez viņa izcīnīt čempiontitulu neizdosies. Hardens viens pats izvilka Rockets līdz play-off. Uzvarētājs pārī ir zināms, es pat domāju, ka šeit būs sausā uzvara, bet vismaz četru spēļu garumā Oklahomas vadība redzēs kādus podus sastrādāja pirmssezonas periodā.

Lakers finiša spurtā izcīnīja vietu play-off un neviens no vadošajiem klubiem nevēlējās uzrauties uz šo zvaigžnoto sastāvu pirmajā kārtā. Lai arī Lakers ir palikuši bez savas ikonas - Kobes, tomēr viņus nevar nenovērtēt, jo sastāvs joprojām ir ļoti spēcīgs un pieredzējis. Cīņa ar Spurs būs kā divu titānu cīņa, jo šo klubu spēlētāji ir ļoti pieredzējuši un ar labu play-off pieredzi. Spurs ir ļoti radošs treneris un gaidu no viņa interesantus spēles zīmējumus. Prognozēju, ka Hovards bieži stāvēs uz sodmentienu līnijas, kas arī izšķirs maču rezultātus.

Jauku basketbola vakaru - nakti.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-20 15:01, pirms 11 gadiem
nu ko Hovard, bus japarada savs istais speks!

  -1 [+] [-]

, 2013-04-20 15:36, pirms 11 gadiem
Mister Ģenerāli aka Valdi Valteruss, vai Jums jau nav apnikusi šī pļurināšana no Mr.Eksperts puses? Mēs varētu viņu uzaicināt uz strītbolu un noskaidrot attiecības ar viņu, ko sakat?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja